ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowpillow heat massagekudde

Sveriges populäraste massagekudde

Flowgun massagepistol

En massagepistol i världsklass

Flowgun Go!

Den prisvärda massagepistolen

Alla produkter

OS-YRA! KRAFTIGT RABATTERADE PRISER PÅ UTVALDA PRODUKTER!

16 weeks of hell

Träning Köp våra produkter nu

Något som varit på tapeten ett tag och blir allt mer populärt är träningskonceptet 16 weeks of hell. Men vad innebär det egentligen? I det här inlägget ska vi bryta ned begreppet och reda ut vad utmaningen faktiskt går ut på.

Konceptet 16 weeks of hell känns säkert bekant, speciellt efter Dplay’s senaste programsatsning Den stora hälsoresan. Utmaningen handlar om att följa ett strikt mat- och träningsschema under fyra månaders tid.

Matschema

Under dessa fyra månaderna följer man ett personligt och individanpassat matschema. Kosten bygger på en typ av periodisk fasta, vilket innebär att man äter under speciellt satta timmar. Till exempel mellan klockan 11 och 18, resten av tiden fastar man. I regel äter man mindre kolhydrater och mer protein och oftast innehåller måltiderna fisk och skaldjur, fläskkött, nötkött, kyckling ägg och diverse mjölkprodukter.

Träningsschema

Träningsschemat innehåller 84 gympass och daglig konditionsträning (45–75 min). Intensiteten på träningen ökar ju längre in i programmet man kommer.

Utmaningen 16 weeks of hell är mestadels på distans, vilket gör det möjligt för vem som helst att delta. Det kvittar om man är småbarnsförälder, arbetsmyra eller på annat sätt har en upptagen vardag. Däremot kräver utmaningen enorm mängd motivation, viljestyrka och pannben. Nyckeln till att klara av utmaningen är att prioritera sig själv och programmet.

Vågar du anta utmaningen? Anmälan går att göra här!

Läs fler nyheter från Flowlife här