ÖVER 50 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun pocket

Nya generationens massagepistol

Flowgun massagepistol

En massagepistol i världsklass

Flowgun Go!

Den prisvärda massagepistolen

Alla produkter

INNOVATIVA MASSAGE- OCH TRÄNINGSPRODUKTER!

16 weeks of hell

Träning Köp våra produkter nu

Något som varit på tapeten ett tag och blir allt mer populärt, är träningskonceptet 16 weeks of hell. Men vad innebär det? I det här inlägget ska vi bryta ner begreppet och reda ut vad utmaningen går ut på! 

Konceptet 16 weeks of hell känns säkert bekant, speciellt efter Dplay’s senaste programsatsning Den stora hälsoresan. Utmaning handlar om att följa ett strikt mat- och träningsschema under fyra månaders tid.

Matschema

Under de fyra månaderna följer man ett fast matschema, som är personligt och individanpassat. Kosten bygger på en typ av periodisk fasta, vilket innebär att man endast äter under speciellt satta timmar, till exempel mellan klockan 11-18. Resten av tiden så fastar man. I regel äter man mindre kolhydrater och mer protein – oftast innehåller måltiderna fisk, skaldjur, fläskkött, kyckling, nötkött, ägg och olika mjölkprodukter.

Träningsschema

Träningsschemat innehåller 84 gympass, daglig konditionsträning (45/75 min). Intensiteten på träningen ökar ju längre in i programmet man kommer.

Utmaningen 16 weeks of hell är mestadels på distans, vilket gör det möjligt för vem som helst att delta – oavsett om man är småbarnsförälder, arbetsmyra eller på annat sätt har en upptagen vardag. Däremot kräver utmaningen en enorm mängd motivation och vilja. Nyckeln till att klara av utmaningen är att prioritera sig själv och programmet.

Vågar du anta utmaningen? Anmälan går att göra här!

Läs fler nyheter från Flowlife här