ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Pro

En massagepistol för att Prestera

Flowtank

Årets hetaste träningsprodukt

Flowgun pocket

En massagepistol för att Leva

Alla produkter

INNOVATIVA TRÄNINGS- OCH ÅTERHÄMTNINGSPRODUKTER DESIGNADE I SKANDINAVIEN

4 anledningar till varför du behöver en Flowfeet

Återhämtning Köp våra produkter nu

Våra fötter fungerar som stötdämpare och tänker man på hur mycket våra fötter får utstå är det inte så konstigt att man tycker om att få dem masserade. Vår Flowfeet har vunnit bäst i test och är en premiumprodukt för fotmassage. Den har tre olika program och styrkegrader där du själv väljer behandlingstyp. Våra fötter är den kroppsdel vi belastar mest, så visst förtjänar dem lite extra kärlek?

Dämpa stress

Att uppleva stress är väldigt vanligt, vi känner oss alla stressade någon gång. Det är även en vanlig orsak till att vi blir sjuka eller tappar orken ibland och just därför är avslappning väldigt viktigt. Vid stress frigör kroppen stresshormoner som kan ha negativ effekt på hälsan. Den beröring man får genom fotmassage stimulerar kroppen att frigöra så kallade ”må bra-hormoner” som dopamin och serotonin. Dessa hormoner motverkar i sin tur stress.

Dina fötter skyddas mot fotproblem

Med Flowfeet sätter vi fart på muskulaturen runtom våra fötter. Vi stärker vristerna samtidigt som cirkulationen ökar i fötter och fotleder. Detta kan också påskynda en läkeprocess vid eventuella skador.

Blodcirkulationen förbättras

Vi människor är mycket stillasittande i vårt arbete, inte minst i dag med tanke på att många jobbar hemifrån och således inte får den motionen man i vanliga fall brukar. Många använder skor som kan vara för trånga och som gör att fötterna kläms åt, något som i sin tur försämrar blodcirkulationen. En Flowfeet sätter igång blodcirkulationen och ser till så att fötterna mår bra igen.

Bättre sömn

Stress är en vanlig orsak till varför många har sömnproblem. Sömnproblem kan i värsta fall leda till sämre hälsa och livskvalitet. Fotmassage hjälper dig slappna av så du kan få en god natts sömn och låta kroppen få återhämta sig.

William flowfeet