ÖVER 50 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun pocket

Nya generationens massagepistol

Flowgun massagepistol

En massagepistol i världsklass

Flowgun Go!

Den prisvärda massagepistolen

Alla produkter

INNOVATIVA MASSAGE- OCH TRÄNINGSPRODUKTER!

4 anledningar till varför du behöver en Flowfeet

Återhämtning Köp våra produkter nu

Våra fötter fungerar som en slags stötdämpare och om man tänker på hur mycket våra fötter får stå ut med så är det inte så konstigt att man tycker om att få dem masserade. Vår Flowfeet har vunnit bäst i test och är en premiumprodukt för fotmassage. Den har tre olika program och styrkegrader där du själv kan välja den behandlingstyp du vill. Våra fötter är den kroppsdel vi belastar mest, visst förtjänar dem då extra kärlek?

Dämpa stress

Att uppleva stress är väldigt vanligt, vi känner oss alla stressade någon gång. Det är även en vanlig orsak till att vi blir sjuka eller tappar orken ibland och just därför är avslappning väldigt viktigt. Vid stress frigör kroppen stresshormoner som kan ha negativ effekt på hälsan. Den beröring man får genom fotmassage stimulerar kroppen att frigöra så kallade ”må bra-hormoner” som dopamin och serotonin. Dessa hormoner motverkar i sin tur stress.

Dina fötter skyddas mot fotproblem

Med Flowfeet sätter vi fart på musklerna runt våra fötter, stärker vristerna samtidigt som cirkulationen ökar i fotlederna och fötterna. Har man mycket träningsvärk kan fotmassage hjälpa samt påskynda en läkeprocess vid eventuella skador.

Blodcirkulationen förbättras

Vi människor sitter väldigt mycket och inte mindre idag med tanke på att många jobbar hemifrån och kanske inte får den motionen man i vanliga fall brukar få. Många brukar även ha skor som kan vara för trånga och som gör att dina fötter kläms åt, vilket i sin tur försämrar blodcirkulationen. En Flowfeet sätter igång blodcirkulationen och ser till att fötterna mår bra igen.

Bättre sömn

Stress är en vanlig orsak till varför många har sömnproblem. Har man sömnproblem kan det i sin tur leda till en sämre hälsa och sämre livskvalité. Fotmassage hjälper dig slappna av så du kan få en god natts sömn och låta kroppen återhämta sig.

William flowfeet