ÖVER 30 000 Nöjda Kunder
Utmärkt
menu

Flowgun massagepistol

En massagepistol i världsklass

Flowpillow heat massagekudde

Sveriges populäraste massagekudde

Flowfeet fotmassage

Älska dina fötter

Erbjudande för dina muskler! Beställ hem din massage och få 20% rabatt!

Lisa Ring

Namn

Linda Ring

Födelseår

1993

Hemort

Linköping

Idrott

Löpning

Följ Linda

Vem är Lisa?

Lisa Ring, född år 1993 och är löperska. Idrotten har alltid varit med i livet och  löpningen tog sin riktiga start 2014. 

Vad är ditt mål med idrotten?

Lisalöpning med Lisaleendet är det jag springer för. Känslan är viktig, en känsla jag hittat själv och tillsammans med min familj samt förening IKnocout.se i Linköping. Jag springer med mina egna ben och huvud och har inte haft tränarstöd förrän nu 2018. Viktigast är att jag trivs i helhet och tänker holistiskt liv och löpning. Bygger träningen på känsla, glädje och kunskap. 

Vilket är ditt bästa idrottsminne?

Finns massor av bra minnen… men några favoriter är absolut min två segrar och två banrekord i Ultravasan 45, Sm guld och Sm silver landsväg och Marathon och såklart VM i Marathon London som yngsta svenska någonsin att springa under 2.40.

Vad vill du uppleva i löpningen? 

Varje dag jag får springa i livet är jag lycklig för det. Jag vill fortsätta variera mellan asfalt och trail med fokus på 20-60km. Vill springa snabbare, längre, kanske kortare, mer höjder. Ja, ja vill kunna fortsätta springa hela livet. 

Vad gör du när du inte springer?

Jag bor ensam i Stockholm i en lugnare stadsdel nära naturen. Jag studerar heltid till lärare för gymnasiet inom idrott samt biologi på GIH och Stockholms universitet. Mina intressen utöver träningen och studierna är att odla, pyssla samt laga vegetarisk mat. Läsa böcker, lyssna på musik, podcast samt uppleva kultur. Jag gillar även att skriva, reflektera. Har ett stort intresse för natur och miljö. Idrottspsykologi är intressant. Utöver löpning simmar jag öppet vatten, cyklar, spinningpass och längdskidåkning ibland och yoga nästintill varje dag

 

Fler Flowlife Ambassadörer

Jimmy Durmaz

Fotboll

Läs historian

Jessica Samuelsson

Fotboll

Läs historian

Elias Durmaz

Fotboll

Läs historian

Thobias Montler

Friidrott

Läs historian