ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Pro

En massagepistol för att Prestera

Flowtank

Årets hetaste träningsprodukt

Flowgun pocket

En massagepistol för att Leva

Alla produkter

INNOVATIVA TRÄNINGS- OCH ÅTERHÄMTNINGSPRODUKTER DESIGNADE I SKANDINAVIEN

Lisa Ring

Namn

Linda Ring

Födelseår

1993

Hemort

Linköping

Idrott

Löpning

Följ Linda

Vem är Lisa?

Lisa Ring, född år 1993 och är löperska. Idrotten har alltid varit med i livet och löpningen tog sin riktiga start 2014.

Vad är ditt mål med idrotten?

Lisalöpning med Lisaleendet är det jag springer för. Känslan är viktig, en känsla jag hittat själv och tillsammans med min familj samt förening IKnocout.se i Linköping. Jag springer med mina egna ben och huvud och har inte haft tränarstöd mest som bollplank förrän 2018 och framåt. Viktigast är att jag trivs i helhet och tänker holistiskt liv och löpning. Bygger träningen på känsla, glädje och kunskap.

Vilket är ditt bästa idrottsminne?

Finns massor av bra minnen… men några favoriter är absolut min två segrar och två banrekord i Ultravasan 45, Sm guld och Sm silver landsväg och Marathon och såklart VM i Marathon London som yngsta svenska någonsin att springa under 2.40. Under 2019 och 2020 har jag även utvecklats inom ultralöpning. Att kunna springa och vinna SM-guldet på 100km är nog den bedrift jag är stoltast över . Dessutom tog jag världsrekordet i att springa på löpband, då ja sprang över 74km på 6 timmar. Jag har även börjat tävla inom swimrun som är oerhört roligt och utvecklande på alla sätt.

Vad vill du uppleva i löpningen? 

Varje dag jag får springa i livet är jag lycklig för det. Jag vill fortsätta variera mellan asfalt och trail med fokus på 20-100km. Vill springa snabbare, längre, äventyra , mer höjder. Ja, ja vill kunna fortsätta springa hela livet.

Vad gör du när du inte springer?

Jag bor ensam i Linköping. Jag har mitt eget företag Lisas leende coaching samt har en lärarexamen i idrott och biologi. Mina intressen utöver träningen och jobb är att odla, pyssla samt laga vegetarisk mat. Läsa böcker, lyssna på musik, podcast samt uppleva kultur. Jag gillar även att skriva, reflektera. Har ett stort intresse för natur och miljö. Idrottspsykologi är intressant. Utöver löpning simmar jag på öppet vatten, cyklar, spinningpass och och längdskidåkning ibland och yoga nästintill varje dag.

 

Fler Flowlife Ambassadörer

Jimmy Durmaz

Fotboll

Läs historian

Jessica Samuelsson

Fotboll

Läs historian

Elias Durmaz

Fotboll

Läs historian

Thobias Montler

Friidrott

Läs historian