ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Pro

En massagepistol för att Prestera

Flowgun Go!

En massagepistol för att Fungera

Flowgun pocket

En massagepistol för att Leva

Alla produkter

Vi har tyvärr lite tekniskt strul – Om det krånglar rekommenderar vi att komma tillbaka senare!

Åtta saker för en dag på stranden

Flow Köp våra produkter nu
beach bag

Äntligen börjar det bli dags att bege sig mot badstranden. Vad som däremot inte är lika efterlängtat är packningsprocessen som tillkommer med säsongen. Antingen fylls väskan med sådant som i slutet av dagen hade kunnat lämnas hemma eller så glöms hälften kvar på hallgolvet redan från början.

För att underlätta hela proceduren för dig har vi listat de enda sakerna du behöver ha med dig för en dag i badkläder.

  • Badlakan/handduk. Kan verka som en något överflödig påminnelse-punkt men tänk dig själv att glömma det du ska ligga på och/eller torka dig med. Se till att packa ned den det första du gör så att du har det ur världen sen.
  • En flaska fylld med vatten. Vid varmt väder tenderar vi att svettas mer än normalt (till normalt räknas 2-5 deciliter svett om dagen) och därför är det viktigt att vi balanserar upp vätskenivåerna i kroppen genom att dricka mycket. TIPS! Fyll din flaska med vatten och lägg in i frysen redan dagen innan.
  • Någonting att äta. När det är varmt ute brukar man inte vara lika hungrig eller sugen på mat som man vanligtvis är men det är såklart fortfarande viktigt att man äter. Det behöver inte vara någonting avancerat. Ett enkelt och gott förslag är diverse frukt och grönt, som i sin tur innehåller mycket vatten (apropå punkten ovan). Addera fröer, nötter och exempelvis fetaost för bra fetter (mättnad) och salt (som kroppen behöver för att reglera syra-basbalansen och ämnesomsättningen). Vattenmelon, fetaost och pumpakärnor är en svårslagen kombination.
  • Vår Flowtank. Precis som att den perfekta leksaken att ta med till stranden som barn var en uppblåsbar badboll, är den perfekta leksaken att ta med till stranden som vuxen en uppblåsbar Flowtank. Har du en Flowtank behöver du dessutom inte skynda till gymmet innan eller efter strandhänget – istället tar du med dig gymmet dit! För tips på övningar/träningspass med en Flowtank, klicka här.

Pssst! Du kan också använda Flowtanken som en huvudkudde där du ligger och läser din bok. Detta leder oss osökt in på nästa punkt…

  • En bok. Att bara ligga raklång i flera timmar kan lätt tråka ut en. Här är Flowlife-kontorets topp tre-lista över böcker att läsa i solstolen:

– Flow – Mihaly Csikszentmihalyi
– Flyga drake – Khaled Hosseini
– Motivationsresan – Stephan Wilson

  • På ämnet underhållning: hörlurar (eller högtalare, det beror lite på vad de runt omkring är okej med). Med ett par hörlurar inpluggade i hörselgångarna kan du alternera ljudböcker, musik och podcasts. Den typen av nöje går aldrig ur tiden!
  • Solskydd. Det kan vara en hatt, kräm med rätt faktor i eller ett parasoll. Viktigast är att du på något sätt skyddar dig mot solens starka strålar.
  • Våra Flowband. Det är viktigt att låta kroppen vila, kanske framför allt under sin semester, men lite aktiveringsträning med diverse band är alltid en bra idé. Ta med dig Flowband till stranden och komponera ihop ett roligt pass med band som motstånd och kropp som enda vikt. För tips på övningar/träningspass med Flowband, klicka här.

GLAD SOMMAR!