ÖVER 50 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun pocket

Nya generationens massagepistol

Flowgun massagepistol

En massagepistol i världsklass

Flowgun Go!

Den prisvärda massagepistolen

Alla produkter

INNOVATIVA MASSAGE- OCH TRÄNINGSPRODUKTER!

The flow story

FLOW-VISONEN

You flow, we flow, product flow, logistics flow, work flow, life flow – ungefär såhär såg processen ut när vi skapade Flowlife. Vi älskar flow och vill erbjuda det till dig. Med dem ledorden kämpar vi oavbrutet för mer flow i livet!

OCH VAD GÖR FLOWLIFE?

Vi finns här för dig som vill ha mer flow i livet genom att förbättra hur din kropp mår, presterar och återhämtar sig. Oavsett om ditt mål är att ta dig genom dagen eller att ta ett SM-guld så har vi innovativa lösningar och produkter som får dig att må bra och prestera i livet.

Vi är övertygade om att behandling, återhämtning och träning ökar dina möjligheter att uppnå mer flow i livet!

MEN VAD ÄR FLOW?

Du sitter med en uppgift som slukar hela din uppmärksamhet… Tillslut inser du att tiden bara flugit iväg. Vad som kändes som minuter blev till timmar. 

Många kan känna igen sig i känslan som uppstår när vi hittar den perfekta balansen mellan utmaning, belöning och fokus. Tiden står stilla och allt bara flyter på. Hos många är begreppet “flow” något abstrakt och slumpmässigt, men vi menar att det är tillgängligare än så.

Genom att exempelvis röra på dig, sova bra och utmana dig själv ökar du dina chanser att ha flow. Dessutom kan dessa principer appliceras på allt från idrott, arbete och studier. Med en stark övertygelse om detta vill vi förse dig med dem bästa lösningarna för att du ska ha flow i det du gör.

/ Team Flowlife

Inspiration, tips och tävlingar

@flowlife

Våra produkter

Köp din flowlifeprodukt idag

Visa alla produkter

Nyheter

Läs artiklar och nyheter om massage, träning och återhämtning

Nyheter