ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowpillow heat massagekudde

Sveriges populäraste massagekudde

Flowgun massagepistol

En massagepistol i världsklass

Flowgun Go!

Den prisvärda massagepistolen

Alla produkter

TESTA MARKNADENS BÄSTA MASSAGE- OCH TRÄNINGSPRODUKTER MED 100 DAGAR NÖJDKUNDGARANTI!

En lyxigare Fars dag!

Återhämtning Köp våra produkter nu

På fars dag är det många som vill köpa en present för att fira sin pappa, men vad ska man egentligen ge? Om man vill unna sin pappa lite extra kärlek så vet vi den perfekta presenten till fars dag som garanterat kommer bli en favorit.

I år sker fars dag på söndag den 8:e november. Det är vanligt att uppvakta sin pappa på fars dag, kanske med en extra lyxig frukost, en trevlig fika eller en fin middag. Ofta vill man också ge en present, det kanske är ett par strumpor eller en ny slips. Om man istället vill ge sin pappa något lite lyxigare (vilket han verkligen förtjänar), hade en massagekudde varit väldigt uppskattat.

Som tidigare nämnt är det väldigt vanligt att man gör något speciellt för sin pappa under fars dag. Slipsen är den absolut vanligaste presenten, som nästan varannan person ger bort. Andra presenter som också har varit vanliga genom åren är parfymer, krigsromaner och whiskey. Det är även vanlig att ge mer personliga presenter, exempelvis något man gjort själv som ett handgjort kort eller en ingraverad skärbräda.

Läs mer om Fars Dag här! 

En massagekudde är perfekt att ge i fars dag-present, speciellt nu i coronatider när en tid på massagesalong inte känns särskilt lockade. Kudden är ett bra alternativ till en massör, eftersom att den kan användas precis när man vill. Den är perfekt för pappan som behöver och förtjänar lite mer lyx i vardagen.

Med den här presenten kan pappa få effektiv massage hemma, varje dag. En massagekudde kan ge både rygg- och nackmassage men även användas på andra delar av kroppen, så som fötter, ben och armar. Massagekudden har specialdesignade massagetummar samt inbyggd infravärme som hjälper musklerna att slappna av. Den trådlösa designen gör att man kan avnjuta en lyxig massage när och vart man vill.

Fars dag

Så om man älskar sin pappa och vill ge honom en speciell present på fars dag nu i helgen, så rekommenderar vi att man köper en massagekudde.

Läs mer om massagekudden här!