ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Pro

En massagepistol för att Prestera

Flowgun Go!

En massagepistol för att Fungera

Flowgun pocket

En massagepistol för att Leva

Alla produkter

Vi har tyvärr lite tekniskt strul – Om det krånglar rekommenderar vi att komma tillbaka senare!

Det har nu gått fem år sedan Flowlife introducerade sig själva på massagemarknaden. Då var vi ett företag med blott en förhoppning om att förändra den – i dag är vi ett företag som faktiskt gör det. Mycket har hunnit hända på kort tid. Flowlife har gått från att erbjuda Lidingöloppet-deltagare behandling till att numer distribuera produkter till bland annat olympierna i Sveriges Olympiska Kommitté.

Så, vad passar bättre än att ta sig en liten trip down memory lane så här på årsdagen? Låt oss gå igenom delar av vår historia genom att dyka djupare ned i fem av våra produkter som tagits fram under dessa fem år. Skulle du vilja ha mer information kring dem, eller några av våra andra produkter, är det bara att klicka sig in i vår online-butik.

flowpillow heat

FLOWPILLOW HEAT
Alltsammans började med att Lucas, VD och en av Flowlifes grundare, köpte en massagedyna till sin mamma som led av migrän. Dock genererade detta köp en annan typ av huvudvärk eftersom utformningen inte var den mest genomtänkta. Kudden i sig var otymplig och sladdarna alldeles för många. ”Det måste finnas en bättre lösning” och se, det fanns det! Flowpillow Heat kallas den.

Det är med denna massagekudde Flowlife tagit sig från lopp till medaljhopp. I september 2016 introducerade vi marknadens första sladdlösa massagekudde till löpare som deltagit i Lidingöloppet – och den gjorde braksuccé! Detta ledde vidare till att produkten utvecklades till vad den är i dag: en portabel produkt med infraröd värme och alternativa behandlingar i form av varierande hastighet.

flowgun

FLOWGUN x3
Här har vi den: massagepistolen som flertalet gånger blivit utsedd till marknadens bästa produkt i sin kategori. Det är inte för intet den fått den bemärkelsen!

Hur kom den här rackaren till då? Jo, 2018 hade vi Flowroller vibe till försäljning, en foam roller med inbyggd vibration. Kombinationen av vibrerande rörelser i ett verktyg som foam roller gav återhämtningen en ordentlig skjuts, något som visade sig uppskattas på marknaden. Med Johannes, produktutvecklingansvarig, erfarenhet och expertis av massagepistoler från sin studietid i Kalifornien samt vetskapen om hur effektfullt vibrationsmassage är påbörjade vi utvecklingen av den redan befintliga idén. Det resulterade i Flowgun. Flowgun lanserades i samband med Lidingöloppet 2019 och har sedan dess kommit att bli en av våra mest populära inte bara produkter utan även produktkategorier.

Tidigare hade tyngdlyftare monterat en tennisboll på en sticksåg för att nå den effekt som vi kom på gick att få genom Flowgun. Tack vare teknikens framfart och vårt engagemang i att ge alla möjlighet och tillgång till optimal återhämtning är framtidens massagepistoler redan här. Hos oss hittar du dem i varianter: originalet Flowgun Pro, lillebrorsvarianten Flowgun Go och fickformatet Flowgun Pocket.

flowtank

FLOWTANK
Flowlifes ambition är att vara det första och mest självklara valet när det kommer till innovativa träningsprodukter och återhämtning. Därför lanserade vi år 2020 ett så kallat performance-segment. För oss på företaget är det uppenbart att de två tidigare nämna kategorierna går hand i hand med varandra och tillsammans skapar bättre resultat.

När Johannes, som tidigare och under lång tid varit kreativ och tränat med allt från vattendunkar till sandsäckar, kom på idén att slå ihop dessa komponenter föddes Flowtank.

Detta inspirerande, mångfacetterade och revolutionerade träningsredskap känner du väl igen? Flowtank lanserades i mars 2021 och har sedan dess skyltats med flitigt i sociala medier. Med anledning av Corona-pandemin har behovet av simpla och portabla träningsredskapet vuxit sig allt större och då har Flowtank varit till stor hjälp.