ÖVER 30 000 Nöjda Kunder
Utmärkt
menu

Flowgun massagepistol

En massagepistol i världsklass

Flowpillow heat massagekudde

Sveriges populäraste massagekudde

Flowfeet fotmassage

Älska dina fötter

Erbjudande för dina muskler! Beställ hem din massage och få 20% rabatt!

Flowlife i Amsterdam!

Flow Köp våra produkter nu

Äntligen var det dags att ta Flowlife till nästa nivå och lansera i Nederländerna! Vi begav oss till Amsterdam för att sprida vårt budskap och ge fler chansen att återhämta sig med flow. Med på resan fanns 2 utav grundarna, Calle och Lucas, samt en performance coach och en fysioterapeut. Självklart fick Flowpillow en egen plats på planet!

Efter ett par timmar landade vi i Amsterdam och mötte upp Koen Smet, Regional Manager i Nederländerna och dessutom 13-faldig nederländsk mästare i häcklöpning! Koen kommer hjälpa oss etablera varumärket i Nederländerna och vi är verkligen stolta över att få samarbeta med en sådan grym atlet! Tillsammans åkte vi runt för att träffa våra återförsäljare Run2Day och Amplify. Dessutom skapade vi massor av content tillsammans med våra holländska ambassadörer så håll utkik efter det på Instagram och Facebook 😉 

Sedan började förberedelserna inför Amsterdam Marathon. Vi byggde upp vår monter som definitivt var snyggast och självklart den med mest flow! Hit kunde deltagarna komma både innan och efter loppet för att testa våra produkter och få härlig massage. Allt för att hjälpa dem prestera och återhämta sig med flow!

 

Under helgen hade vi äran att träffa massor av fantastiska atleter, bland annat Abdi Nageeye som slog holländskt rekord när han sprang i mål på tiden 2.08.16. Vilken prestation! Urta Rozenstruik som är en holländsk sprinter och bobsleigher, idag tränare för den absoluta eliten, kom sedan förbi tillsammans med sitt fantastiska team som ni ser på bilden nedan.

Vår lansering i Nederländerna var minst sagt en succe och vår Flowpillow heat var lika älskad där som hemma i Sverige! Nästa planerade besök i Nederländerna blir under Rotterdam Marathon våren 2020. Under tiden fortsätter vi vårt arbete med att ge er återhämtning i världsklass!

Let’s go flow!

/Flowlife-teamet