ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Pro

En massagepistol för att Prestera

Flowtank

Årets hetaste träningsprodukt

Flowgun pocket

En massagepistol för att Leva

Alla produkter

INNOVATIVA TRÄNINGS- OCH ÅTERHÄMTNINGSPRODUKTER DESIGNADE I SKANDINAVIEN

Flowlife Summer Run

Flow, Träning Köp våra produkter nu

Låt oss presentera Flowlife Summer Run, en serie virtuella lopp i regi av Sverige Springer. Varje söndag i juli, med start från och med den 4:e, arrangeras ett nytt virtuellt lopp.

Det här är för dig som har svårt att ta sig i kragen under semestern och för dig som vill ha någonting att se fram emot. För dig som tycker om att springa korta sträckor och för dig som gillar att springa mil. Med andra ord: det här är för alla. Du som deltar väljer själv vilken distans du vill springa. De olika etapperna lyder som följer: 2,5 km, 5 km, 10 km, 21 km eller 42 km. Du väljer också själv när du vill springa. Distansen går att variera från vecka till vecka och vill du inte anmäla dig till alla fyra lopp på en och samma gång går det bra att anmäla sig till ett lopp i taget. Det ska dock sägas att de 1000 första som anmäler sig till hela serien får en Flowtank till ett värde av 890 kronor och det vill man ju inte gå miste om!

Utöver loppet som sådant har du möjlighet att vinna priser i form av träningsresor till Apollos sporthotell, massageprodukter från oss på Flowlife och startbiljetter till framtida lopp.

Känner dig löpsugen klickar du här och registrerar dig!

Lycka till!