ÖVER 50 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun pocket

Nya generationens massagepistol

Flowgun massagepistol

En massagepistol i världsklass

Flowgun Go!

Den prisvärda massagepistolen

Alla produkter

INNOVATIVA MASSAGE- OCH TRÄNINGSPRODUKTER!

Flowtank: Kom igång!

Träning Köp våra produkter nu

I den här artikeln ska vi gå igenom hur du på bästa sätt kommer igång med din Flowtank.

Såhär kommer du igång med din Flowtank: Veckla ut tanken och tryck ner ventilen för att öppna vattenlocket. För att försäkra dig om att ventilen är nedtryckt, kika ner i locket för att se ifall vattenslussen är öppet. Alltså, när ventilen (pinnen) är nedtryckt, är vattenslussen öppen – vatten och luft kan med andra ord komma in i tanken.

Flowtank kom igång

Nästa steg blir att fylla sin Flowtank med vatten och karamellfärg ifall man bli spexa till lite. Ifall du väljer att ha i karamellfärg, droppa ner färgen innan du har vattnet. Rekommenderad dos av karamellfärg är mellan 5-7 droppar, men mängden kan man egentligen välja själv efter tycke och smak.

När du lagt i färgen är det dags att ha i vattnet. Detta kan göras på lite olika sätt – antingen genom en kran i köket eller badrummet, en karaff eller duschslang. Viktigt att komma ihåg är, att följa viktmarkeringarna på din Flowtank – dessa finns för att visa hur tung tanken kommer att vara med vattnet. En annan viktigt sak att komma ihåg, är att viktmarkeringarna visar korrekt vikt när tanken är utan luft. När Flowtank fylls med luft, kommer vattennivån att sjunka – men vikten kommer att vara densamma!

När du lagt i den mängd vatten du vill ha i tanken, är det dags att stänga ventilen för att stoppa vatten-inflödet. Nu är det dags att fylla din Flowtank med luft – så nu tar vi fram luftpumpen som du fått med i paketet. Pumpen har två stycken luftventiler (en kortare och en längre), och det är viktigt att välja rätt ventil för att få in luft. Koppla pumpen till tanken genom att koppla luftslangen i den längre ventilen.

Den andra sidan av slangen ska nu kopplas till din Flowtank – gör detta genom att trycka ner slangen i ventilen och vrid om. Sedan är det dags att börja pumpa in luft. Vi rekommenderar att inte pumpa in för mycket luft –  du ska i regel kunna trycka in fingret mot materialet 2-3 cm.

När du ska koppla bort pumpen från tanken – gör på samma sätt som när du kopplade på slangen. Vrid om och dra ut. När du kopplar bort pumpen, uppstår ett lufttryck – detta är inget att vara rädd för och är helt normalt!

Till sist är det dags att skruva på locket. NU är du redo för att träna med din Flowtank!

För en mer visuel guide i hur du kommer igång, kika in videon här nedanför!