ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Pro

En massagepistol för att Prestera

Flowtank

Årets hetaste träningsprodukt

Flowgun pocket

En massagepistol för att Leva

Alla produkter

INNOVATIVA TRÄNINGS- OCH ÅTERHÄMTNINGSPRODUKTER DESIGNADE I SKANDINAVIEN

Friidrotts-VM med Vanessa Kamga

Träning Köp våra produkter nu

Vanessa Kamga är nyss hemkommen från sitt första VM. Vi var såklart supernyfikna på hur hon upplevde tävlingen, hur hon förberedde sig och hur hon har återhämtat sig. Nu berättar hon för Flowlife hur det gick, om sina framtidsplaner och varför Flowpillow är hennes bästa vän!

Det här var ditt första VM, hur var känslan när du klev in på arenan?

Jag förstod inte riktigt hur stort det skulle kännas. Det var sjukt mäktigt att gå ifrån att se det på tv till att vara nere på arenan och tävla. Jag som annars brukar vara ganska nervöst-taggad inför tävlingar oavsett deras storlek kände mig väldigt avslappnad. Jag tror det sjönk in att jag äntligen var där – som jag sett fram emot det!

Hur laddar du upp mentalt inför ett stort mästerskap som detta?

Jag laddar upp genom att umgås med familj och vänner och att försöka koppla bort friidrotten när jag inte tränar själv. Det är lätt att inför ett sånt stort mästerskap tänka på VM varje dag/timme och sen på själva tävlingsdagen är man mentalt tömd. Så jag försöker att vara extra medveten om att vara i nuet och bara njuta av att tävlingen nu är så nära.

Hur har du återhämtat dig efter tävlingen?

Jag älskar massage, det funkar jättebra för mig. Det är både fysiskt mentalt eftersom att det är avkopplande, skönt & får igång musklerna snabbare till nästa träningspass. Med det sagt är ju en Flowpillow i ryggsäcken min bästa vän! 

Bästa minnet du tar med dig från Doha?

Mitt bästa minne förutom tävlingen själv (eftersom att det är en självklarhet) är nog att umgås med mina vänner i truppen och alla aktiviteter vi gjorde. Middagar tillsammans på hotellet & ökensafari bland annat!

Slutligen, vad blir ditt nästa mål?

Härnäst fokuserar jag på min grundträning så att jag får med mig en grym grund inför säsongen 2020. Jag har såklart sikte på EM i Paris och Tokyo.