ÖVER 50 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun pocket

Nya generationens massagepistol

Flowgun massagepistol

En massagepistol i världsklass

Flowgun Go!

Den prisvärda massagepistolen

Alla produkter

INNOVATIVA MASSAGE- OCH TRÄNINGSPRODUKTER!

Häst + massagepistol = sant?

Massage Köp våra produkter nu

Precis som människan, behöver även en häst behandling av sina muskler. Studier har visat goda tävlingsresultat från hästar som fått behandling av sina muskler. 

Massagepistolen är ett kraftfullt verktyg för att verkligen komma åt bindväven och behandla stela muskler och fungerar utmärkt även på hästar. Flowgun Go har fem vibrationsnivåer som du kan anpassa efter dina behov. En riktigt stel dag kan du exempelvis börja på den lägsta nivån och långsamt öka vartefter muskeln på hästen känns uppvärmd och redo.

Återhämtning efter trav- och hoppträning

Även efter träning kan massagepistolen hjälpa till. Den stimulerar nämligen muskeln och verkar inflammationshämmande, studier visar faktiskt att massage kan vara effektiv efter träningsvärk! Stela muskler och träningsvärk är inte endast något som vi människor behöver, utan även våra fyrbenta vänner. Du kan med fördel behandla din häst efter trav- eller hoppträning.

Mjuka muskler innebär bättre rörlighet och mobilitet. Bättre rörlighet betyder att du kan få ut mer av dina övningar och maximera din egna och hästens resultat. Med andra ord kan massagebehandlingen hjälpa din häst att vinna fler tävlingar! En massagepistol, är så kraftfull att den rår på även de hårdaste, mest spända muskler och hjälper dem att bli mjuka igen.

Väl investerade pengar?

En massagepistol kan kanske kännas som en större investering vid inköpstillfället, men i längden kommer din plånbok att tacka dig. Massagebehandlingar och i synnerhet på hästar är dyra. Genom att investera i en massagepistol kommer du att kunna utföra effektiv massage på egen hand och på så sätt spara in en bra slant. Om du vill prova Flowgun Go har du dessutom nöjd kundgaranti, så om du på något vis skulle vara missnöjd kan du alltid få dina pengar tillbaka.

Läs mer och beställ här!