ÖVER 30 000 Nöjda Kunder
Utmärkt
menu

Flowgun

En massagepistol i världsklass

Flowpillow heat

Sveriges populäraste massagekudde

Flowfeet

Älska dina fötter

Erbjudande för dina muskler! Beställ hem din massage och få 20% rabatt!

Hitta flow i din träning!

Återhämtning Köp våra produkter nu

Hitta flow i din träning för att prestera bättre och ha ännu roligare! Men hur gör man det? Flowlife har bästa tipsen!

Hitta rätt träningsform

Träning ska vara roligt och vi är övertygade om att det finns en träningsform som passar alla! Vare sig det är dans, tyngdlyft, yoga, löpning eller bollsport! Har du ännu inte hittat rätt betyder det bara att du inte testat tillräckligt!

Ta det lugnt i början

Det är lätt att bli övertaggad och gå ut för hårt! Nackdelen är att det kan skada kroppen. Risken är då stor att drabbas av belastningsskador som till exempel, löparknä, hälsporre eller stressfraktur. Ta det försiktigt i början, det lönar sig i längden!

Hitta rätt balans

Träning ska varken vara för lätt eller för tufft. Om du har för stora förväntningar på dig själv är det lätt att bli överväldigad, besviken eller till och med ge upp. Är det däremot för enkelt kan det lätt bli tråkigt. Det gäller att hitta rätt balans och ett tempo som passar just dig!

Sätt både små och stora mål

Sikta mot stjärnorna och var inte rädd för att satsa stort! Men det är också bra att sätt mindre delmål så att du kan fira både dina små och stora framgångar!

Utmaningar

Utmana dig själv och testa någonting nytt! Utmaningar gör allting både roligare och mer spännande, glöm inte det!

Återhämtning

Sist men absolut inte minst, återhämtning! Återhämtning är verkligen viktigt för att få ut maximalt av din träning! Det här kan Flowlife hjälpa dig med, massage har nämligen visat sig mycket effektivt för att öka återhämtningen! 

Flowlife skapades ur visionen att alla förtjänar återhämtning i världsklass och med hjälp av Flowlifes produkter kan du återhämta dig snabbare och prestera bättre! Massagepistolen Flowgun, massagekudden Flowpillow heat och foamrollern Flowroller Vibe är produkter som dagligen hjälper såväl elitatleter som vardagsmotionärer att återhämta sig och prestera på topp!

Du hittar Flowlifes samtliga produkter här!