ÖVER 30 000 Nöjda Kunder
Utmärkt
menu

Flowgun massagepistol

En massagepistol i världsklass

Flowpillow heat massagekudde

Sveriges populäraste massagekudde

Flowfeet fotmassage

Älska dina fötter

Erbjudande för dina muskler! Beställ hem din massage och få 20% rabatt!

Julklappstips!

Flow Köp våra produkter nu

Nu är December här och knappt 2 veckor kvar till julafton. Men mitt i allt julmys börjar man fundera på vad man ska ge bort till nära och kära. Hos Flowlife hittar du de perfekta klapparna till allt från den elitsatsande friidrottaren till den stressade småbarnsföräldern! Varför inte någonting som bidrar till lite extra lyx i vardagen? Kanske känns relationen med svärföräldrarna lite stel och behöver mjukas upp? Räds icke, här kommer våra bästa julklappstips!

Till den yogaintresserade, naturälskaren eller “stressade småbarnsföräldern”

Känner du någon som älskar yoga? Eller som brinner lite extra för miljön? Kanske en nära vän som behöver ta det lite lugnt och minska på stressen? Då är Flowmat den perfekta julklappen! Yoga är nämligen inte bara en populär träningsform utan minskar också utsöndringen av stresshormonet kortisol. Allt som behövs är en yogamatta och sedan är det bara att sätta igång! Flowmat är dessutom en klimatsmart yogamatta tillverkad i naturkork och naturgummi. Inte nog med det, för varje såld matta planterar Flowlife ett träd i samarbete med Smart Klimat.

Till livsnjutaren, arbetsmyran eller långdistanslöparen 

Här är julklappen för den som förtjänar lite extra lyx i vardagen. Kanske jobbar personen mycket ståendes och behöver ge fötterna lite extra kärlek och omtanke? Med Flowfeet kommer personen i fråga att få njuta av fantastisk fotmassage!

Till elitidrottaren och vardagsmotionären

Med hjälp av massagepistolen Flowgun får både vardagsmotionärer och elitatleter behandling i toppklass! Tack vare den ergonomiska designen, valbara munstycken och olika vibrationsnivåer så passar den alla ambitionsnivåer!  Flowgun levererar marknadens effektivaste behandling för att ta bort spänningar, stimulera fascia och boosta återhämtning. Den ultimata julklappen med andra ord!

Till vem som helst!

Flowpillow heat är hela familjens favorit (ja till och med hundens)! Ge bort en personlig massör i julklapp och skäm bort någon du tycker om. Eller kanske någon du inte är så jätteförtjust i men vill smöra lite extra för, till exempel svärföräldrarna 😉