ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Pro

En massagepistol för att Prestera

Flowgun Go!

En massagepistol för att Fungera

Flowgun pocket

En massagepistol för att Leva

Alla produkter

Vi har tyvärr lite tekniskt strul – Om det krånglar rekommenderar vi att komma tillbaka senare!

Massagekudde – perfekt substitut

Återhämtning, Flowpillow heat, Massage Köp våra produkter nu

Träning är ett ämne som ständigt är på tapeten men vad som tenderar att falla lite i glömska är den så viktiga återhämtningen. Utan ordentlig återhämtning finns det risk för att kroppen så småningom fallerar. Många som skulle må bra av att investera i ett massagebesök drar sig från att göra just det eftersom det både kostar pengar och tar tid. Tur är väl då att Flowlife kan bidra med en så kallad räddare i nöden! Vad sägs om vår massagekudde Flowpillow Heat?

Massagekudde

Redskapets multifunktionalitet gör det lätt att anpassa användningen efter ens personliga preferenser och specifika behov. Det kan röra sig om allt från skonsam triggerpunktsbehandling till mer djupgående sportmassage. Hos massören säger du till vilket tryck du vill att personen ska använda – med en massagekudde sköter du det själv. Kudden är nämligen utrustad med tre olika tempolägen. De lyder enligt följande:

Lugnt
Detta läge kan närmast liknas vid punktmassage och är främst till för avkopplingens skull. Massagebollarnas rörelse inuti kudden har en lätt cirkulationsstimulerande effekt, vilket hjälper kroppen att göra sig av med slaggprodukter.

Medel
Denna hastighet fungerar utmärkt för spänningar i exempelvis axlar och nacke. Detta mellanläge fungerar också för att råda bot på mildare träningsvärk.

Snabbt
Detta tempo är för kroppens större muskelgrupper. Atleter och aktiva personer brukar använda den tredje och snabbaste inställningen för att gå på rejäla muskelknutor.

Flowpillow Heat är också försedd med infrarött ljus, något som i sin tur genererar värme. Värme utvidgar blodkärlen i musklerna och gör så att blodcirkulationen får sig en skjuts. Bra cirkulation i blodet = bättre återhämtningsprocess = bättre prestationsförmåga. It’s a circle of flow!

Jag kan absolut rekommendera en massagekudde”

Vår prisbelönade produkt fungerar stundtals som ett substitut för en verklig massör. Det säger till och med en massör! Vi har nämligen varit i kontakt med Mikaela Hammarström, massageterapeut/idrottsmassör på Hälsopartners.

-Jag kan absolut rekommendera en massagekudde, framför allt en Flowpillow Heat som är det jag själv använder. Ett annat massageverktyg jag använder är Flowgun. Flowgun är bra till låren och Flowpillow använder jag till mina vader efter ett jobbigt taekwondo- eller kickboxningspass för att släppa på spänningar efter alla sparkar, säger hon.

Underlättar det om dina massagekunder använder massageverktyg mellan sina behandlingar?
Jag tycker absolut att det hjälper eftersom det kan släppa på muskelspänningar, huvudvärk och dessutom ha en avslappnande effekt. Jag brukar alltid ge mina kunder tips på vad de kan jobba med på egen hand mellan behandlingarna och det brukar uppskattas.