ÖVER 50 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Go!

Marknadens smidigaste massagepistol

Flowgun massagepistol

En massagepistol i världsklass

Flowpillow heat massagekudde

Sveriges populäraste massagekudde

Alla produkter

BLACK WEEK – Våra bästa erbjudanden någonsin!

Massagepistol – varför?

Massage Köp våra produkter nu

 

En massagepistol är kort och gott ett verktyg som används för att kunna utföra djupgående och intensiv massage på egen hand. Ofta är det nödvändigt att gå till en massör för att kunna stimulera musklerna i den mån som krävs för att det ska ge effekt. Med en massagepistol är det dock möjligt att uppnå samma resultat i ditt eget hem. Vi har listat några anledningar till varför du borde överväga att testa.

Klicka här för att läsa mer och att köpa Flowgun!

 
 

En massagepistol kan du enkelt använda hemma utan krångel. Du kan använda den för att stimulera bindväven, öka blodcirkulationen och frigöra triggerpunkter. Massagepistolen är bra att använda om du tränar mycket – eftersom den både förebygger stela muskler och leder, men även hjälper till att mjuka upp din kropp. Den är enkel att använda och du kan komma åt och trycka extra på ställen som andra massageprodukter inte riktigt når.

massagepistol

Varför Flowgun?

Hur du använder en massagepistol

När du ska använda din massagepistol är det bra att börja försiktigt, börja gärna på den lägsta nivån så att du lär dig hur den fungerar och vad som passar dig och din kropp. Det kan kännas lite konstigt i början, men i tid med att din kropp vänjer sig så kan du höja styrkan på massagepistolen. Den lägsta styrkan är bra att börja med för att värma upp dina muskler. Det är bra att börja med det runda huvudet för att sedan gå vidare till de andra, här kan du läsa om hur du använder de olika huvudena.

Känn efter vad som känns bäst för din kropp och jobba gärna lite extra där du har ömma muskler. Det ska kännas skönt men det kan ändå göra lite ont. En massagepistol är även väldigt bra att använda i om med träning. Den är bra att använda innan för att mjuka upp dina muskler innan träningspasset, men också bra att använda efter för återhämtning samt i förebyggande syfte mot stela muskler och leder.

Vad är en massagepistol bra för?

Det finns flera bra egenskaper med en massagepistol:

Teknisk info

Bäst i test 

Våran flowgun har vunnit ett flertal bäst i test. Några punkter som ofta lyfts upp i testerna är:

Ta del av produkttesterna här, här, här och här!

Klicka här för att läsa mer och att köpa Flowgun!