ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowpillow heat massagekudde

Sveriges populäraste massagekudde

Flowgun massagepistol

En massagepistol i världsklass

Flowgun Go!

Den prisvärda massagepistolen

Alla produkter

OS-YRA! KRAFTIGT RABATTERADE PRISER PÅ UTVALDA PRODUKTER!

Massagepistol – varför?

Massage Köp våra produkter nu

En massagepistol är kort och gott ett verktyg som används för att kunna utföra djupgående och intensiv massage på egen hand. Ofta är det nödvändigt att gå till en massör för att kunna stimulera musklerna i den mån som krävs för att det ska ge effekt. Med en massagepistol är det dock möjligt att uppnå samma resultat i ditt eget hem. Vi har listat några anledningar till varför du borde överväga att testa.

Klicka här för att läsa mer och att köpa testvinnande Flowgun!

En massagepistol kan du enkelt använda hemma utan krångel. Du kan använda den för att stimulera bindväven, öka blodcirkulationen och frigöra triggerpunkter. Massagepistolen är bra att använda om du tränar mycket – eftersom den både förebygger stela muskler och leder, men även hjälper till att mjuka upp din kropp. Den är enkel att använda och du kan komma åt och trycka extra på ställen som andra massageprodukter inte riktigt når.

massagepistol

Fördelar med en massagepistol?

Hur använder man en massagepistol?

När du ska använda din massagepistol är det bra att börja försiktigt, börja gärna på den lägsta nivån så att du lär dig hur den fungerar och vad som passar dig och din kropp. Det kan kännas lite konstigt i början, men i tid med att din kropp vänjer sig så kan du höja styrkan på massagepistolen. Den lägsta styrkan är bra att börja med för att värma upp dina muskler. Det är bra att börja med det runda huvudet för att sedan gå vidare till de andra, här kan du läsa om hur du använder de olika huvudena.

Känn efter vad som känns bäst för din kropp och jobba gärna lite extra där du har ömma muskler. Det ska kännas skönt men det kan ändå göra lite ont. En massagepistol är även väldigt bra att använda i om med träning. Den är bra att använda innan för att mjuka upp dina muskler innan träningspasset, men också bra att använda efter för återhämtning samt i förebyggande syfte mot stela muskler och leder.

Vad är en massagepistol bra för?

Det finns flera bra egenskaper med en massagepistol:

Finns det olika massagepistoler?

Flowlife erbjuder tre modeller av massagepistoler: Flowgun, Flowgun Go och Flowgun pocket. Med tre olika modeller är det enkelt att hitta en som passar en själv bäst.

Flowgun

Pris: 3990 kr

Flowgun är massagepistolen som är i särklass en av dem mest ambitiösa valen där inga kompromisser på varken kvalitet, styrka eller funktioner har gjorts. Med sin slitstarka motor kan du verkligen massera på djupet, och 5 olika nivåer ger dig frihet att behandla alla muskelgrupper. Flowgun har dessutom vunnit bäst i test!

Teknisk info

Läs mer om Flowgun här!

Flowgun Go!

Pris: 2490 kr

Flowgun Go är en prisvärd massagepistol som stimulerar bindväven, ökar blodcirkulationen och frigör triggerpunkter. Likt sin storebror Flowgun har Flowgun Go 6 olika munstycken och 5 olika vibrationsnivåer. Flowgun Go inte enbart kraftfull utan även flexibel. Den är dessutom enkel att använda och passar alla ambitionsnivåer, därav en perfekt introduktion till världen av massagepistoler!

Teknisk info

Läs mer om Flowgun Go här!

Flowgun pocket

Pris: 2290 kr

Flowgun pocket är massagepistolen som kombinerar kraftfull massage med en kompakt och liten design. Med en massagepistol som varken väger ton eller tar massa plats, är det enkelt att få sig en behandling oavsett vart man är eller är påväg. Flowgun pocket slår på högsta nivån 3200 slag per minut – så en kraftfull behandling är defintivt ingen överdrift!

Teknisk info

Läs mer om Flowgun pocket här!

Bäst i test 

Våra massagepistoler har vunnit ett flertal bäst i test. Några punkter som ofta lyfts upp i testerna är:

Läs mer om produkttesterna här!

Vilken massagepistol ska man välja?

Valet av massagepistol kan baseras på olika faktorer. Några av det vanligaste är faktorerna är bland annat ifall man använt en massagepistol innan, ifall man har en mycket aktiv vardag och i vilket syfte massagepistolen ska användas.

Hitta mer inspiration i vår artikel!

 

Läs mer om våra massageprodukter här!