ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Go!

Den prisvärda massagepistolen

Flowgun massagepistol

En massagepistol i världsklass

Flowgun pocket

Nya generationens massagepistol

Alla produkter

INNOVATIVA MASSAGE- OCH TRÄNINGSPRODUKTER!

Här hittar du marknadens bästa massagepistoler

Med våra testvinnande Flowguns får du en behandling i världsklass var och när du vill. Med hjälp av kraftfulla vibrationer når du djupt ner i muskulatur och bindväv vilket leder till minskad smärta, ökad rörlighet och en påskyndad återhämtning. Välj mellan flerfaldigt “bäst-i-test”- utsedda Flowgun, marknadens mest prisvärda massagepistol Flowgun Go eller den kompakta och kraftfulla Flowgun pocket!

 

Flow FAQ

Läs vanliga frågor och svar om hur våra produkter fungerar.

Vad skiljer massagepistolerna åt? add

Utöver priset, ligger den tydligaste skillnaden med respektive massagepistol i deras högsta vibrationsläge, där Flowgun som når ca 240 WattFlowgun Go ca 180 Watt och Flowgun pocket 100 Watt . Med det sagt får du alltså den kraftigaste massagen med Flowgun, men Flowgun Pocket och Flowgun Go är även dem tillräckligt kraftiga för att möta dem flestas behov.

Med Flowgun är möjligheterna att anpassa behandlingen något fler, då frekvensen på de 5 olika hastighetsnivåerna sträcker sig mellan 1400-3200 rpm på 5 olika hastighetsnivåer, medan Flowgun Go har en vidd på 1700-2800 rpm, och Flowgun Pocket en vidd på 2000-3200 rpm.

Vilken massagepistol ska man välja? add

Vi brukar säga att Flowgun är främst riktad till elitatleter, dem som jobbar inom fysiobranschen eller dem som är i behov av extra hård massage och är ute efter den absoluta premiumprodukten, medan Flowgun Go räcker gott och väl för gemene man som vill förbättra sin återhämtning och sin prestationsförmåga, till ett väldigt bra pris. Flowgun Pocket är perfekt för den som vill kombinera styrka och smidighet i form av en liten, portabel och kvalitativ massagepistol.

Vilket munstycke ska jag använda? add

Med 6 utbytbara massagehuvuden är det enkelt att komma åt delar man vill ha extra mycket tryck på. Nedan kommer en närmare beskrivning om de olika huvudena.

Flowgun go

Soft head – Det här huvudet är bra att använda för de större muskelgrupperna så som låren, vaden och sätesmuskeln. Den är bra för att den rör stora områden och är mjuk men bestämd. Den är bra att använda innan träning för att mjuka upp musklerna men även efter träning.

Flowgun go

Flat and thin – Den här är bra för specifika områden med tunn yta. Det är till exempel handleder eller vid benet på sidan av vaden. Det blir ett bra tryck utan att det blir för mycket på tunnare ytor.

Flowgun go

Flat – Det här huvudet är bra för plana områden så som framsida lår och bröst. Den är väldigt skön att använda och eftersom att den har ett platt huvud blir trycket jämt på den punkten du masserar.

Flowgun go

Silicone – Huvudet Silicone är bra för känsliga områden och leder. Om du har en känslig eller öm punkt blir det ett skönt tryck som inte är för hårt mot den delen. Den fungerar bra på samma sätt mot leder om du inte vill att det ska bli ett lika stort och hårt tryck som med ett annat huvud.

Flowgun go

Fork – Den här är väldigt bra för axlar, armar och underarmar. Den är skön att använda runt muskler och fungerar bra för att mjuka upp om du är stel.

Flowgun go

Pointy cone – Det här huvudet är bra om du vill komma åt ett speciellt område eller en triggerpunkt. Du kan lätt komma åt olika punkter du vill ha extra tryck på eftersom den är spetsig och når bättre på just en punkt.

Massagepistol, hur ofta? add

Det finns studier som visar att ca 10 minuters massage varje dag ger goda effekter och kan minska värk med 30%. Dessutom producerar kroppen hormonerna dopamin, endorfin och serotonin som kan gå öka uppåt 30%. Stresshormonet kortisol har även visat sig gå ner ca 30%. 

Med andra ord kan du massera varje dag, det finns inga kända fysiologiskt negativa effekter. 

https://www.youtube.com/watch?v=U491wVQqbOI – i denna video träffar Alex på Flowlife naprapaten Sam Soheil från Idrottskadecentrum som svarar på frågan: “Kan man få för mycket massage?”

Massagepistol för gubbvad?  add

Gubbvad är ett samlingsbegrepp för något som kan orsakas av olika sorters skador. När du har gubbvad känner du ofta av en huggande smärta i underbenet. Den vanligaste orsaken är en muskelbristning, som ofta uppstår när belastningen blir för hög för muskeln.

En massagepistol är ett effektivt verktyg att använda för att behandla gubbvad. Det är bra att börja försiktigt och öka i takt med att smärtan känns bättre. Massagen hjälper till att stimulera muskeln och verkar smärtlindrande. En massagepistol bidrar även till ökad cirkulation i området vilket är bra för återhämtning.
Läs mer om gubbvad här: https://flowlifesweden.com/gubbvad/

Ladda fler add

The feedback flow

Vi gör allt för att ge våra kunder den bästa köpupplevelsen. Läs vad tidigare kunder tycker.

Läs alla recensioner —>