ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Pro

En massagepistol för att Prestera

Flowtank

Årets hetaste träningsprodukt

Flowgun pocket

En massagepistol för att Leva

Alla produkter

INNOVATIVA TRÄNINGS- OCH ÅTERHÄMTNINGSPRODUKTER DESIGNADE I SKANDINAVIEN

Här hittar du marknadens bästa massagepistoler

Med våra testvinnande Flowguns får du en behandling i världsklass var och när du vill. Med hjälp av kraftfulla vibrationer når du djupt ned i muskulatur och bindväv vilket leder till minskad smärta, ökad rörlighet och en påskyndad återhämtning. Välj mellan flerfaldigt ”bäst-i-test”-utsedda Flowgun, marknadens mest prisvärda massagepistol Flowgun Go eller den kompakta och kraftfulla Flowgun Pocket!

 

Flow FAQ

Läs vanliga frågor och svar om hur våra produkter fungerar.

Vad skiljer massagepistolerna åt? add

Utöver priset ligger den tydligaste skillnaden med respektive massagepistol i deras högsta vibrationsläge, där Flowgun når ca 240 WattFlowgun Go ca 180 Watt och Flowgun Pocket 100 Watt . Med det sagt får du alltså den kraftigaste massagen med Flowgun, men Flowgun Go och Flowgun Pocket är även dem tillräckligt kraftiga för att möta de flestas behov.

Med Flowgun är möjligheterna att anpassa behandlingen något fler, då frekvensen på de 5 olika hastighetsnivåerna sträcker sig mellan 1400-3200 rpm på 5 olika hastighetsnivåer medan Flowgun Go har en vidd på 1700-2800 rpm, och Flowgun Pocket en vidd på 2000-3200 rpm.

Vilken massagepistol ska man välja? add

Vi brukar säga att Flowgun främst är riktad mot elitatleter, de som jobbar inom fysiobranschen eller de som är i behov av extra hård massage. Flowgun Go räcker gott och väl för gemene men, de som vill förbättra sin prestationsförmåga och återhämtning, till ett mycket bra pris. Flowgun Pocket är perfekt för den som vill kombinera styrka och smidighet i form av en liten, portabel och kvalitativ massagepistol.

Vilket munstycke ska jag använda? add

Med 6 utbytbara massagehuvuden är det enkelt att komma åt delar man vill ha extra mycket tryck på. Nedan finner du en mer detaljerad beskrivning av de olika huvudena.

Flowgun go

Soft head – Detta runda munstycke är bra att använda för de lite större muskelgrupperna, så som lår, vader och sätesmuskulatur och fungerar lika fint att använda innan träning för att mjuka upp musklerna som efter träning för att få ordentlig blodgenomströmning.

Flowgun go

Flat and thin – Detta massagehuvud används med fördel på tunnare ytor, till exempel handleder eller smalben, där trycket inte ska vara för hårt.

Flowgun go

Flat – Detta munstycke är bra för plana områden, så som bröst och framsida lår. Eftersom den har ett platt huvud blir trycket jämnt över hela det område som du masserar.

Flowgun go

Silicone – Detta är för mer känsliga områden och leder. Om du har en känslig eller öm punkt, till exempel triggerpupnkter i axlar, är detta massagehuvud att föredra.

Flowgun go

Fork – Detta gaffelliknande huvud är bra för framför allt axlar, armar och underarmar. Den är skön att använda runtom muskler snarare än rätt på och fungerar mycket bra som uppvärmning av muskulaturen.

Flowgun go

Pointy cone – Detta huvud är bra om du vill komma åt en triggerpunkt eller ett specifikt, mindre område. Eftersom den är spetsig kommer den lättare åt på djupet på specifika punkter.

Massagepistol, hur ofta? add

Det finns studier som visar att ca 10 minuters massage varje dag ger goda effekter och kan minska värk med 30%. Dessutom producerar kroppen hormonerna dopamin, endorfin och serotonin under beröring och som kan öka uppåt 30% i samband med en massage. Stresshormonet kortisol har även visat sig gå ned ca 30%. Med andra ord kan du massera varje dag, det finns inga kända fysiologiskt negativa effekter. 

I denna video träffar Alex från Flowlife naprapaten Sam Soheil från Idrottskadecentrum, som svarar på frågan “Kan man få för mycket massage?”.

Massagepistol för gubbvad?  add

Gubbvad är ett samlingsbegrepp för något som kan orsakas av olika sorters skador. När du har gubbvad känner du ofta av en huggande smärta i underbenet. Den vanligaste orsaken är en muskelbristning, något som ofta uppstår när belastningen blivit för hög för muskeln.

En massagepistol är ett effektivt verktyg att använda för att behandla gubbvad. Det är bra att börja försiktigt och öka i takt med att smärtan känns bättre. Massagen hjälper till att stimulera muskeln och verkar smärtlindrande. En massagepistol bidrar även till ökad cirkulation i området vilket är bra för återhämtning.

Läs mer om gubbvad här.

Ladda fler add

The feedback flow

Vi gör allt för att ge våra kunder den bästa köpupplevelsen. Läs vad tidigare kunder tycker.

Läs alla recensioner —>