ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Pro

En massagepistol för att Prestera

Flowtank

Årets hetaste träningsprodukt

Flowgun pocket

En massagepistol för att Leva

Alla produkter

INNOVATIVA TRÄNINGS- OCH ÅTERHÄMTNINGSPRODUKTER DESIGNADE I SKANDINAVIEN

Nackmassage med Flowgun

Massage Köp våra produkter nu

Nacken är det område på kroppen som oftast kan bli stel och orsaka smärta. Vi ska i det här inlägget gå igenom, hur nackmassage med en flowgun kan bli en behandling du inte kan leva utan!

Precis som vi nämnde tidigare handlar ont i nacken om att musklerna blivit stela. Detta går lätt och smidigt att behandla genom nackmassage, som stimulerar musklerna och hjälper dessa att slappna av. Forskning har länge visat på det positiva fördelarna massage haft på långvarig smärta. Massagen hjälper även till att släppa på andra spänningar som kan finnas i nackområdet.

Behandling med Flowgun

I klippet visar David hur man på bästa sätt släpper på spänningar i nacken med en Flowgun.
Flowgun nackmassage

Till att börja med är det viktigt att hålla Flowgun med motsatt arm till den axel eller del av nacke som du vill massera. Detta för att undvika att spänna axeln för mycket. Målet är att axeln ska vara så avslappnad som möjligt när man behandlar den. En annan rekommendation är att använda Flowgun på en låg frekvens, antingen 1 eller 2 –  man vill massera muskeln på ett skonsamt sätt.

Flowgun nackmassage

Nästa steg är att hålla Flowgun stilla på en punkt samtidigt som man vänder huvudet framåt och roterar sedan långsamt åt det motsatta hållet ifrån axeln som man behandlar. Genom detta stretchar man ut axeln, samtidigt som man masserar den. Upprepa samma rörelse ett par gånger.

Djupdyk i ämnet massage

Som tidigare nämnt har massage oändligt många positiva effekter gällande välmående och återhämtning. Massagen är även ett perfekt sätt att slappna av på, vilket vi alla behöver lite då och då i den stressiga vardagen man lever i. För dig som vi dyka djupare ner i ämnet massage, rekommenderar vi vårt större inlägg om detta, som tar upp hur massagen kan underlätta din vardag, men även olika typer av värk som den kan behandla. Läs inlägget här!