ÖVER 20 000 Nöjda Kunder
Utmärkt
menu

Flowgun

En massagepistol i världsklass

Flowpillow heat

Sveriges populäraste massagekudde

Flowroller vibe

Bra vibrationer

Nästa generations återhämtning är här med Flowpillow heat

Återhämtning Köp våra produkter nu

Sveriges populäraste massageprodukt Flowpillow är nu uppdaterad med fler funktioner. Med tre valbara hastigheter och infraröd värme ökar friheten för din återhämtning. Massera var du vill, när du vill och hur du vill med nya Flowpillow heat!

Flowpillow heat är en vidareutveckling av den populära massagekudden Flowpillow. Med hjälp av massagetummar med stora kontaktytor i kombination med en kraftig infraröd värme får du en djupgående och effektiv massage.

Valbara hastigheter för olika muskelgrupper

Den stora nyheten med nästa generations Flowpillow är tre valbara hastigheter. Det snabbaste programmet ger en rejäl knådning som passar perfekt för stora muskelgrupper, som baksida av låret. De långsammare programmen ger en djupgående triggerpunktsmassage som trycker ut muskelknutor.

Tre fördelar med massage

Flowpillow heat lanseras på www.flowlifesweden.com för 1490:- ink moms den 27e mars 2019.

Flowlife Sweden

Flowlife är ett svenskt innovationsbolag som tar fram massage- och återhämtningsprodukter. Bolagets huvudfokus är att utveckla kvalitativa produkter för effektiv återhämtning av trötta och stela muskler i samband med träning.

För pressbilder vänligen besök https://drive.google.com/open?id=1vxLiLbsF5KsccjK77a-Fmw4H4IJ5NgEO

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Lucas Wasniewski, VD Flowlife
[email protected]
+46 760 08 03 69

Källor: fasciacongress.org/2012Archive/congress/data/_pdf/9.1.5_Massage_Therapy_Attenuates_Inflammatory_Signaling_After_Exercise-Induced_Muscle_Damage.pdf  , www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00207450590956459?journalCode=ines20