ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Pro

En massagepistol för att Prestera

Flowtank

Årets hetaste träningsprodukt

Flowgun pocket

En massagepistol för att Leva

Alla produkter

INNOVATIVA TRÄNINGS- OCH ÅTERHÄMTNINGSPRODUKTER DESIGNADE I SKANDINAVIEN

Officiell leverantör till Sveriges Olympiska Kommitté

Återhämtning, OS Köp våra produkter nu

Vi på Flowlife är mer än stolta och glada över att kunna meddela att Flowlife numera är officiell leverantör till Sveriges Olympiska Kommitté. Att ingå i ett samarbete med Sveriges Olympiska Kommitté innebär att vi kommer att förse våra svenska atleter med produkter och fortsätta att stötta dem i deras jakt på medalj.

flowband+flowgun

Ett givet nästa steg

Samarbetet stäcker sig över OS i Paris 2024. Tempen inför detta har tagits på en av företagets grundare och VD Lucas Wasniewski.

Hur kom det här samarbetet på tal från första början?
-Det var en av våra underbara ambassadörer som rekommenderade oss till Sveriges Olympiska Kommitté. Därifrån föll sig allt väldigt naturligt. Vi har haft bra kontakt och samarbetat med atleter som representerat Sverige tidigare. När vi introducerades för SOK kändes det självklart. Som ett givet nästa steg. Vårt mål har alltid varit att ta fram produkter som passar alla, oavsett om du representerar den svenska OS-truppen eller bara vill ta dig igenom dagen.

Hur känns det nu när allting är klart?
-Det känns fantastiskt kul att få stötta SOK och våra svenska idrottare i deras satsning mot de olympiska spelen. För oss är det ett kvitto på att våra produkter uppskattas och faktiskt fungerar för den absoluta eliten. Det är nästan svårt att ta in att Flowlife bara var en vision för fem år sedan. Nu får vi leverera produkter till den svenska toppen inom idrott. Det är en milstolpe på vår resa och det gör mig otroligt stolt att få ha varit med från början.

Vad ser ni på Flowlife mest fram emot med det här samarbetet?
-Vi ser fram emot att få ta del av den enorma kompetens som den Sveriges Olympiska Kommitté besitter. I och med detta samarbete kan vi utvecklas och bli ännu bättre. Vi ser även fram emot att tillsammans få ta fram limiterade produkter för varje mästerskap. För oss är detta en utmaning som vi tar oss ann med stor stolthet. Vårt mål är att våra tränings- och återhämtningsprodukter kan inspirera alla TV tittare att också utmana sig under det kommande olympiska spelet!

Exklusivt innehåll

Utöver att bistå med produkter till atleterna kommer Flowlife dessutom i framtiden att designa limiterade OS-produkter som kommer att finnas tillgängliga för er att köpa. Vi kommer också att publicera exklusivt innehåll med utövarna i våra sociala kanaler, i form av bilder, rörligt material och skriftliga intervjuer – med start nästa vecka.

Vi hoppas att du är lika spänd och förväntansfull inför detta ärorika uppdrag som vi är.