ÖVER 50 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Go!

Marknadens smidigaste massagepistol

Flowgun massagepistol

En massagepistol i världsklass

Flowpillow heat massagekudde

Sveriges populäraste massagekudde

Alla produkter

Beställ dina flowprodukter till 20% rabatt!

The flow story

FLOW-VISONEN

You flow, we flow, product flow, logistics flow, work flow, life flow – ungefär såhär såg processen ut när vi skapade Flowlife. Vi älskar flow och vill erbjuda det till dig. Med dem ledorden kämpar vi oavbrutet för mer flow i livet!

MEN VAD ÄR FLOW?

Du sitter med en uppgift som slukar hela din uppmärksamhet… Tillslut klickar du till mobilen och ser att tiden bara flugit iväg. Vad som kändes som minuter blev till timmar. 

Många kan känna igen sig i känslan som uppstår när vi hittar den perfekta balansen mellan utmaning, belöning och fokus. Tiden står stilla och allt bara flyter på. Hos många är begreppet “flow” något abstrakt och slumpmässigt, men vi menar att det är tillgängligare än så.

Genom att exempelvis röra på dig, sova bra och utmana dig själv ökar du dina chanser att ha flow. Dessutom kan dessa principer appliceras på allt från idrott, arbete och studier. Med en stark övertygelse om detta vill vi förse dig med dem bästa lösningarna för att du ska ha flow i det du gör.

OCH VAD GÖR FLOWLIFE?

Vad har exempelvis en sladdlös massagekudde gemensamt med flow och det vi beskrivit ovanför? 

Jo, det finns ett rätt enkelt svar. Om du idrottar, tränar eller helt enkelt rör på dig ökar du dina chanser att uppnå detta stadie i olika sammanhang. Därför vill vi tillhandahålla innovativa lösningar för att du ska kunna idrotta, träna eller röra på dig så ofta du kan för att sedan ha flow i allt annat du gör! 

/ Team Flowlife

Inspiration, tips och tävlingar

@flowlife

Våra produkter

Köp din flowlifeprodukt idag

Visa alla produkter

Nyheter

Läs artiklar och nyheter om massage, träning och återhämtning

Nyheter