ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Pro

En massagepistol för att Prestera

Flowgun Go!

En massagepistol för att Fungera

Flowgun pocket

En massagepistol för att Leva

Alla produkter

Vi har tyvärr lite tekniskt strul – Om det krånglar rekommenderar vi att komma tillbaka senare!

Rutiner – så här hittar du tillbaka till dem

Flow, Träning Köp våra produkter nu

Sommaren handlar i mångt och mycket om att ta dagen som den kommer och i bästa fall glömma bort portkoden till kontoret. Planerade mellanmål byts ut mot spontana grillmiddagar och den hårda träningen, ja till och med vardagsmotionen, faller i glömska. Detta är inget att ha dåligt samvete över eftersom det hör årstiden till men ny säsong – nya mål!

lunchMed hösten kommer rutiner, eller åtminstone en strävan efter sådana. Flowlife har tagit på sig att hjälpa en segstartad semesterhjärna genom att lista några enkla tips på hur du kommer igång efter ledigheten.

Skriv en matsedel
Sammanställ en matsedel för veckan. På så vis sparar du både tid och pengar. Tid för att du vet vad du ska laga och således kan förbereda inför det och pengar för att du inte spontanköper någonting just som hungern slår till. Dessutom kan du spara maten som blir över och ha i låda dagen därpå, alternativt frysa in och äta vid ett senare tillfälle.

Tryter fantasin kan du alltid prata ihop dig med en kompis som gör samma sak på sitt håll, så att ni kan byta menyer med varandra när veckan passerat. Nej men det är så många flugor som slås i den är smällen, va!

Utan att säga för mycket, så kanske Flowlife kan hjälpa dig på traven när det kommer till recept i höst. Den som väntar på något gott…

Gör matlådor
Ät resterna från gårdagens middag till lunch eller ägna ett par timmar av din söndag åt att laga lådor. Det behöver inte vara så avancerat! Gör storkok, förbered fyllning till en wrap eller skjutsa in en plåt med potatis och lax i ugnen.

Ett roligt spartips är att sätta in valfri summa (förslagsvis 100 kronor som är ungefär vad en lunch på stan kostar) på ett separat konto för varje måltid som du väljer att äta matlåda istället för att köpa mat ute. I slutet av varje månad kan du se hur mycket du sparat genom att göra detta och antingen investera pengarna i något, alternativt unna dig någonting mer matigt och kanske lyxigare än 10 bitar sushi.

Trappa upp träningen
Ett misstag många gör är att gå från 0 till 100, vilket ofta resulterar i att man också går från 100 till 0. Kom ihåg att det inte måste vara allt eller inget. Försök att trappa upp träningen stegvis. Investera i en personlig tränare och/eller ta hjälp av träningsredskap att använda på hemmaplan så att inte tröskeln blir så stor. Vår Flowtank går att använda när och var som helst, till exempel.

Sätt upp långsiktiga mål
Denna punkt på listan hör ihop med den ovan. Allt behöver faktiskt inte ske på en gång. Fokusera på sådant som är hållbart i längden snarare än sådant som ger tillfredsställelse för stunden. Kom ihåg att göra upp delmål längs vägen, framför allt när det kommer till träning, så att allting inte känns övermäktigt.

Planera in saker att se fram emot
När mörkret omfamnar vårt avlånga land är det viktigt att hitta substitut till solen som kan ljusa upp. I Corona-tider har det förvisso varit svårt att boka biljetter till konserter och utlandsresor och liknande men vem har sagt att ljusglimtarna behöver vara storslagna? Det räcker med en intim middagsbjudning, en kompisdejt på gymmet eller en staycation i staden där du bor.

Detta ser Flowlife fram emot i höst:
Idre Fjällmaraton (27-29 augusti)
Tjejmilen (30 augusti – 3 september)
Stockholm halvmarathon (7-10 september)
Lidingöloppet (25-26 september)
Stockholm marathon (4-9 oktober)
Swedish padel open (11 – 14 november)

Vänd tillbaka dygnet
Vi har redan konstaterat att man lätt halkar ur sina mat- och träningsrutiner under semestern men det finns ytterligare en sak som tenderar att förändras under samma period, nämligen sömnen. När klockan ringer i kör med tuppen går det inte längre att gå och lägga sig samma sena klockslag som man gjort juni, juli, augusti. Se till att komma i säng i tid, så att du orkar med vardagen.

Lycka till med rutinerna i höst!