ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowpillow heat massagekudde

Sveriges populäraste massagekudde

Flowgun massagepistol

En massagepistol i världsklass

Flowgun Go!

Den prisvärda massagepistolen

Alla produkter

OS-YRA! KRAFTIGT RABATTERADE PRISER PÅ UTVALDA PRODUKTER!

Shiatsu – vad är det?

Massage Köp våra produkter nu

Shiatsu är en Japansk typ av massage som fokuserar på tryck, gungningar och stretching istället för knådning som i västerländsk massage. Massören använder sina fingrar och handflator för att trycka och lösa upp spänningar i muskler och leder och ökar på så sätt patientens rörlighet.

Shiatsu utförs på en hård madrass på golvet och som tidigare nämnt används massörens tummar, fingrar och handflator som verktyg. Även underarmar, armbågar, knän och fötter kan användas för att ge kraftigare tryck.

Shiatsu lindrar problem så som:

Behandlingen hjälper inte enbart mot låsningar i kroppen utan även i själen. Shiatsu befriar låsta känslor så som ilska, rädsla, ångest och sorg. Det som händer är att den djupgående massagen aktiverar ett hjärnområde kopplat till glädje och välbehag, vilket leder till dämpad ångest och stress. Det finns onekligen en rad olika fördelar med den här typen av behandling!

shiatsu

Massagekudde och shiatsu-massage

Massagekudden Flowpillow fungerar på samma sätt som en shiatsubehandling, då de inbyggda massagetummarna tillsammans med infraröd värme stimulerar trötta och stela muskler. Den djupgående massagen behandlar triggerpunkter och kan hjälpa kroppen att slappna av. Den enda skillnaden är att du kan få din behandling när du vill!

shiatsu massagekudde

För fler nyheter från Flowlife, klicka här!