ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Pro

En massagepistol för att Prestera

Flowtank

Årets hetaste träningsprodukt

Flowgun pocket

En massagepistol för att Leva

Alla produkter

INNOVATIVA TRÄNINGS- OCH ÅTERHÄMTNINGSPRODUKTER DESIGNADE I SKANDINAVIEN

Nytt år kommer med nya möjligheter för hemmaträning!

Träning Köp våra produkter nu

New year, new me” är en mening som återkommer varje år och det brukar oftast handla om något som vi vill förbättra med oss själva. År 2020 har, och kommer alltid ha varit ett speciellt år där pandemin har legat i framkant och träningen har för många flyttats från gymmen och in till våra hem. Hemmaträning är väl den träning som alltid blir av, eller? Att få till vissa pass kan vara svårt och därför vill jag ge mina bästa tips på hur du får motivation till att träna hemma. Digital träning och utomhusträning blir mer populärt och viktigt och kanske kommer du fortsätta arbeta hemifrån i början på 2021.

6 tips på hur du kommer igång med din hemmaträning:
– Sätt upp ett tydligt mål
Träningen blir alltid lite lättare när du har ett tydligt mål. Skriv gärna ned det på en bit papper och se till att det finns nära till hands för att kunna påminna dig själv. För att lyckas med att sätta mål kan du kan utgå från SMART-metoden.

Specifikt – Vad vill du uppnå?
Mätbart – Går det att mäta?
Accepterat – Kan du stå för ditt mål?
Realistiskt – Är detta ett mål jag kan uppnå?
Tidssatt – När ska målet vara nått?

– Hitta en träningsform du gillar
Det finns många olika sätt att röra på sig. Vad är det du tycker bäst om? Kan det vara styrketräning, löpning eller yoga?

– Skynda långsamt
Du behöver inte springa ett maraton på din första löprunda. Du ska inte heller känna att du behöver träna varje dag. Allt som du gör är framsteg.

– Träna tillsammans med vänner digitalt
Det brukar vara roligare att träna ihop och även om det idag är så att man ska undvika att träffa så många som möjligt, kan man faktiskt ses via Zoom och träna ihop ändå. Sätt på ett youtubeklipp och se till att peppa varandra!

– Sätt ihop en grym spellista
Det finns väl inget mer peppigt än att träna till låtar man blir motiverad av?! Sätt ihop en lista och svettas till dina favoriter.

– All träning är bra träning
Din träning behöver inte alltid pågå i över en timme. Om du “bara” hinner med 30 minuter är det väldigt bra. Kom ihåg, den bästa träningen är den som blir av.

hemmaträning
För redskap till din hemmaträning, kika gärna in vårt hemmaträningspaket
Lycka till!