ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Pro

En massagepistol för att Prestera

Flowtank

Årets hetaste träningsprodukt

Flowgun pocket

En massagepistol för att Leva

Alla produkter

INNOVATIVA TRÄNINGS- OCH ÅTERHÄMTNINGSPRODUKTER DESIGNADE I SKANDINAVIEN

Träna överkropp med Power bands

Träning Köp våra produkter nu

Det finns många bra övningar du kan göra hemma med bara kroppsvikt. Vill du däremot ha motstånd kan du med fördel träna med Power bands. Med power bands kan du enkelt träna hemma eller på resan utan att behöva kånka på tunga vikter eller annan jobbig utrustning. I den här artikeln kommer vi att gå igenom enkla övningar för överkroppen, som är perfekta att göra på valfri ort.

Hög rodd:

Fäst bandet under foten. Ställ dig höftbrett isär och böj lite på knäna, ha avslappnade axlar och håll armarna raka framför dig. Dra armarna bakåt, armbågarna utåt sidan och bandet mot bröstet. Tryck ihop skulderbladen och håll emot påväg tillbaka.

Rotationsrodd:

Gör som i hög rodd men istället för att dra båda armarna bakåt, drar du ena armbågen utåt och bakåt samtidigt som du roterar överkroppen. Gå tillbaka till mittenläge och byt sida.

Biceps curls:

Ställ dig med båda fötterna på träningsbandet. Ta tag i bandet med båda händerna och håll armarna mot kroppen. Lyft upp underarmen upp mot bröstet och håll kvar överarmen mot kroppen. Ta ned underarmen till kroppen. Biceps ska spännas under övningen.

Axelpress:

Ställ dig med båda fötterna på bandet. Ta tag i bandet med händerna och håll de i axelhöjd bredvid axlarna. Pressa med armarna från axelhöjd upp till raka armar över huvudet. Kom ihåg att hålla magen spänd så att kroppen blir mer stabil.

Axellyft:

Stå på träningsbandet med foten och och håll det i handen på samma sida. Börja med armen hängande för att sedan lyfta armen rakt ut med raka handleder, de ska vara i en rak linje. Tänk på att spänna magen och hålla axlarna sänkta. Håll emot påväg ned. Upprepa övningen på båda sidorna.

Lycka till med träningen!