ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Pro

En massagepistol för att Prestera

Flowtank

Årets hetaste träningsprodukt

Flowgun pocket

En massagepistol för att Leva

Alla produkter

INNOVATIVA TRÄNINGS- OCH ÅTERHÄMTNINGSPRODUKTER DESIGNADE I SKANDINAVIEN

Träning gör underverk för din vardag

Träning Köp våra produkter nu

Träning går att variera på tusen olika sätt och nivåer, den som bestämmer är helt och hållet du själv. Som barn och ung är det enkelt att hålla sig aktiv genom till exempel basket på skolgården eller fotbollsträningar, något som inte är lika aktuellt när man blir äldre.

I det här inlägget kommer vi ta upp varför träningen är viktig, hur du kan förenkla din träning och vilka do’s och don’ts som du bör ha koll på!

träning basket

För att träningen inte ska bli lidande utanför föreningsidrotten eller gymmedlemskapet finns det en hel del andra bra aktiviteter att fokusera på.

Välj efter tycke och smak:

träning yoga

Träning: nyckeln till god hälsa

Förutom att träningen ger dig en känsla av styrka och självförtroende har den visats vara en nyckel till god hälsa i allmänhet. Studier har visat att personer som tränar känner sig mindre stressade och deprimerade. Personer med för högt blodtryck kan sänka den genom fysisk aktivitet. Risken för hjärt- och kärlsjukdomar sjunker rejält. Bara fördelar!

Läs mer om studien här!

Do’s och don’ts inom träning:

För att undvika skador och sträckningar finns det en del att tänka på när det gäller träning. Det är till exempel enkelt att bli för ivrig och gå ut för hårt i början. Detta gäller all typ av träning. Läs mer om våra tips för att undvika skador inom specifikt löpning (tipsen går såklart att applicera på andra aktiviteter/sporter också!).

En annan viktig del som många glömmer är själva vilan, återhämtningen. För att du och din kropp ska orka träna så mycket som möjligt är det viktigt att du varvar träningen med vila och återhämtning. Det kan handla om att ta en ”day off” från träningen eller stannar upp i en kvart för lite lätt massage. Genom att göra detta hjälper du kroppen att återhämta sig snabbare, så att du kan avancera din träning.

 

När det gäller träning finns det inga gränser för var den kan äga rum. Det kan vara ute i friska luften, på gymmet, hemma hos dig eller en kompis. Det viktigaste är att träningen blir av! Att träna utomhus är dessutom ett perfekt tillfälle att ta till vara på den friska och rena luft som vi i Sverige är bortskämda med. Forskning har visat att vi känner oss både starkare och mer tillfredsställda efter ett pass utomhus. Dessutom kostar en löprunda eller styrkepass utomhus inte en endaste krona.

 

Återhämta dig med någon av våra produkter: