ÖVER 50 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun pocket

Nya generationens massagepistol

Flowgun massagepistol

En massagepistol i världsklass

Flowgun Go!

Den prisvärda massagepistolen

Alla produkter

INNOVATIVA MASSAGE- OCH TRÄNINGSPRODUKTER!

Träning gör underverk för din vardag

Träning Köp våra produkter nu

Träning går att göra på tusen olika sätt och nivåer, den som bestämmer är helt och hållet du själv. Som barn och ung är det enkelt att hålla sig aktiv genom till exempel baket eller fotbollsträningar, vilket oftast inte längre är aktuellt när man blir äldre.

I det här inlägget kommer vi ta upp varför träningen är viktig, hur du kan förenkla din träning och vilka do’s och don’ts som du bör ha koll på!

träning basket

För att träningen inte ska bli lidande utan föreningsidrotten eller gym-medlemskap, finns det en hel del andra bra aktiviteter man kan fokusera på.

Välj efter tycke och smak:

träning yoga

Träning: nyckeln till god hälsa

Förutom att träningen ger dig en känsla av styrka och självförtroende, har den bevisligen även visats vara en nyckel till en god hälsa i allmänhet. Studier har visat att personer som tränar känner sig mindre stressade och deprimerade. Personer med för högt blodtryck kan sänka den genom fysisk aktivitet och risken för hjärt- och kärlsjukdomar sjunker rejält.

Läs mer om studien här!

Do’s och don’ts inom träning:

För att undvika skador och sträkningar finns det en del att komma ihåg när det gäller träning. Det är till exempel enkelt att bli för ivrig och gå ut för hårt i början. Detta gäller all typ av träning. Att vara övertaggad är i sig alltid bra, däremot bör man tänka på att ta det lite lugnare i början och sedan succesivt öka allt eftersom. Läs mer om våra tips för att undvika skador inom löpning, dessa går såklart att applicera på andra sporter också!

En annan viktig del som många glömmer är själva vilan och återhämtningen. För att du och din kropp ska orka träna så mycket som möjligt, är det viktigt att du varvar träningen med vila och återhämtning. Det kan handla om att ta en “day off” from träningen eller stanna upp en kvart för lite massage. Genom att göra detta hjälper du kroppen att återhämta sig snabbare, så att du kan avancera din träning lättare.

 

När det gäller träning finns det inga begränsningar för vart den kan äga rum. Det kan vara ute i friska luften, på gymme, hemma hos dig själv eller hos en kompis. Det viktigaste är att träningen blir av! Att träna utomhus är dessutom ett perfekt tillfälle, att ta till vara på den friska och rena luft som vi i Sverige är bortskämda med. Forskning har visat att vi dels känner oss starkare men även mera tillfredsställda efter ett pass utomhus. Dessutom kostar en löprunda eller styrkepass utomhus, dig inte en endaste krona.

 

Återhämta dig med någon av våra produkter: