ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Pro

En massagepistol för att Prestera

Flowgun Go!

En massagepistol för att Fungera

Flowgun pocket

En massagepistol för att Leva

Alla produkter

Vi har tyvärr lite tekniskt strul – Om det krånglar rekommenderar vi att komma tillbaka senare!

Utomhusträning – alltid tillgängligt

Träning Köp våra produkter nu
Utomhusträning

Det har blivit dags att damma av den klassiska sägningen ”det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”. Det senaste året har uttrycket sannerligen gjort skäl för sitt namn. På grund av, eller om man ska använda sig av tack vare i det här sammanhanget, rådande pandemisituation har utomhusträningen fått sig ett ordentligt uppsving.

Av diverse enkäter och sociala medier att döma avslutas allt fler löprundor med någon form av cirkelpass, stängerna på gymmet bytts ut mot stockar i skogen. Att fantisera ihop ett träningspass att genomföra någon annanstans än i en träningslokal har lärt människor att inte vara lika beroende av tid och plats eftersom utomhusträning går att utöva i princip när och var som helst. Det är bara ett av alla plus!

Fyra fördelar

Fördelarna med utomhusträning är många, nedan lyder några av dem:

  • Du berikar, åtminstone så här års, din kropp med den så viktiga D-vitaminen. Således stärker du ditt skelett! D-vitamin ser nämligen till så att kroppen kan tillgodogöra sig kalcium och fosfor, något som är viktigt för utvecklingen av just skelettet.
  • Du kommer att känna dig piggare efter att ha tillbringat lite tid ute i friska luften. 30 minuter i naturen räcker för att hjärnan ska skänkas både lugn och stimulans.
  • Din nattsömn kommer att förbättras. Sover du bra, mår du bra. Dessutom är det under natten som kroppen bygger upp och återhämtar sig. Du kommer med andra ord att kunna pusha lite till under nästa träningspass, om du fått dina timmar skönhetssömn!
  • Det är mer skonsamt för muskler och leder. Rörelsemönstret man tvingas utföra stärker upp småmusklerna och underlaget leder till mer naturlig variation.
Utomhusträning med Hip band

Behöver jag verktyg?

Du behöver inte nödvändigtvis några verktyg för att svettas utomhus men det är ingen dum idé att komplettera med ett (eller flera). Till ditt förfogande finns våra produkter, till exempel de mångsidiga träningsredskapen Flowband och Flowtank.

Utomhusträning med Flowtank

Så, nu börjar utomhussäsongen på riktigt. Se till att inte sitta i skuggan av trädet – träd istället ur skuggan.

Lycka till!