ÖVER 30 000 Nöjda Kunder
Utmärkt
menu

Flowgun

En massagepistol i världsklass

Flowpillow heat

Sveriges populäraste massagekudde

Flowfeet

Älska dina fötter

Erbjudande för dina muskler! Beställ hem din massage och få 20% rabatt!

Vanliga problem: Foam roller hjälper dig!

Återhämtning Köp våra produkter nu

Flowroller Vibe är den nya generationens foam roller som inte bara hjälper dig att maximera din återhämtning och prestation utan dessutom kan hjälpa till med diverse vardagsbekymmer. Här listar vi de vanligaste problemen Flowroller Vibe har hjälpt våra kunder med! 

Stela muskler

Spända och stela muskler kan ha flera orsaker, men det kan bland annat bero på tajt bindväv som gör att musklerna känns oflexibla. Med hjälp av en foam roller och sin egen kroppsvikt kan man komma åt triggerpunkter och massera ut knutor i musklerna. Flowroller Vibe tillför dessutom kraftfull vibrationsteknik som gör det möjligt att skaka loss bindväven som annars lätt blir seg och oflexibel. Därmed kan du effektivisera både uppvärmningen och återhämtningen.

Träningsvärk

Träningsvärk är inflammationer som uppstår efter hög belastning av musklerna vilket gör att man känner sig stel och öm dagen efter. Vibrationerna i Flowroller gör att du blir kvitt träningsvärken snabbare och låter dig sedan fokusera på nästa pass igen!

Löparknä

Löparknä beror på inflammationer i de muskler som fäster på knäets utsida och går längs med lårets utsida upp mot höften. En foam roller har länge ansetts vara ett bra verktyg för att massera dessa triggerpunkter på lårets utsida, men det är ofta smärtsamt. Med Flowroller Vibe kan du rulla över dessa triggerpunkter samtidigt som den behandlar med vibration. Detta kan göra stor skillnad eftersom vibrationerna blockerar smärtsignalerna från nerverna. Därmed är det enklare att rulla längre och med mer tryck utan att känna obehag.

Dålig rörlighet

Runt alla våra muskler i kroppen kan man hitta bindväv, också kallat fascia. Är man mycket stillasittande till vardags händer det lätt att bindväven blir stram vilket kan göra att den “klistrar” ihop sig med andra vävnader. Detta resulterar ofta i att man känner sig stel och att rörligheten är begränsad. Genom rullning kan man sätta tryck på musklerna och lösa upp bindväven som stramat åt sig. Därigenom ökar rörligheten och flexibiliteten i musklerna.

Ökad blodcirkulation

Många upplever det betydligt svårare att under den kyliga säsongen få igång blodcirkulationen samt värmen i kroppen innan träningspassen. Detta är problematiskt eftersom uppvärmning är så otroligt viktigt för att förhindra skador, oavsett träningsform. Med rullning och vibration kickar du snabbt igång blodcirkulationen och får effektivt värme till dina muskler!

Flowroller Vibe hittar du här!