ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Go!

Den prisvärda massagepistolen

Flowgun massagepistol

En massagepistol i världsklass

Flowgun pocket

Nya generationens massagepistol

Alla produkter

INNOVATIVA MASSAGE- OCH TRÄNINGSPRODUKTER!

Varför hemmaträning?

Träning Köp våra produkter nu

Hemmaträning är en träningsform som blivit allt mer populär det senaste året. Man sparar tid, pengar och slipper trängas på gymmet. Övningar som kan utföras hemma är oändliga och flexibla, då dessa kan anpassas efter specifika behov och ambitionsnivå. 

Redskap för hemmaträning

Beroende på vilken ambitionsnivå man har, kan man välja ifall man vill använda sig av redskap eller ej. För den som vill utmana sig själv, finns det en rad olika redskap att välja bland:

Hip bands:
Hip bands är det perfekta redskapet för den som vill träna ben, rumpa och axlar. Banden kan användas för både uppvärmning och själva träningspasset. Banden brukar oftast finnas med olika motstånd, vilket medför att träningen kan anpassas beroende på övning och ambitionsnivå.

Läs mer om Hip band här!

hemmaträning hip bands

Power bands:
Power bands kan användas för många olika övningar och tränar hela kroppen. Banden passar allt från styrketräning och rörlighetsträning till rehabilitering och stretching. Likt Hip bands, finns även dessa band med olika motstånd, så att träningen kan anpassas efter övning och ambitionsnivå.

Läs mer om Power bands här!

hemmaträning med power bands

Sliding plates:
Sliding plates kan användas för att göra vanliga statiska övningar mer dynamiska som exempelvis armhävningar. Det lätta plattorna är designade för att smidigt glida på hårda och friktionsfria ytor. Redskapet tillåter dig att träna med din kroppsvikt på ett innovativt och roligt sätt. Användningsområdena är dessutom oändliga med sliding plates!

Läs mer om Sliding plates här!

Hemmaträning sliding plates

Övningar för hemmaträning:

Det finns en hel del olika enklaeffektiva och snabba övningar som kan utföras hemma eller annan valfri ort. Några av det vanligaste övningar att utföra hemma är Yoga eller HIIT (högintensiv intervall träning). Det finns även en hel del bra övningar, som går att utföras med redskapen som vi tidigare gått igenom.

Power bands är ett perfekt redskap att använda när man vill träna hela kroppen. Övningarna är oändliga och kan fokusera på axlar, core, ben, rumpa, biceps, triceps och bröst. Redskapet kan med fördel även användas för stretching  – som också är viktigt. Likt massage hjälper stretching kroppen att återhämta sig lättare efter ett träningspass. Stretchingen hjälper dessutom till att lätta på spänningar, vilket gör kroppen mer avslappnad.

 

Hip bands är benens och sätets bästa vän när det kommer till träning. Med övningar som squats, bridge lifts och booty lifts kan man vara säker på att “leg-day” blir en succé. En fördel med Hip bands, är att de är ganska spända och ger bra motstånd, vilket gör att benen verkligen får jobba hårt!

Sliding plates är det perfekta redskapet för den som vill förbättra och utmana både styrka, stabilitet och flexibilitet utan att behöva lägga till något annat än sin egna kroppsvikt. Även om Sliding plates kan användas för att träna hela kroppen, är de bålen den muskelgrupp som jobbar hårdast. Faktum är att bålmusklerna aktiveras vid nästan varje övning när man tränar med Sliding plates.

 

Hemmagym?

Hemmagym kan snabbt kopplas till löpband bland annat. Det går däremot att bygga ett hemmagym på endast 3-4 redskap: Hip bands, Power bands, Slinding plates och en yogamatta såklart. Med dessa redskap är det enkelt att få till ett effektivt träningspass för hela kroppen.

Hitta allt du behöver för ditt hemmagym här!