ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Pro

En massagepistol för att Prestera

Flowtank

Årets hetaste träningsprodukt

Flowgun pocket

En massagepistol för att Leva

Alla produkter

INNOVATIVA TRÄNINGS- OCH ÅTERHÄMTNINGSPRODUKTER DESIGNADE I SKANDINAVIEN

Vi lanserar nya tanks!

Flow, Flowbell 15 kg, Flowbell 33 kg, Flowtank, Träning Köp våra produkter nu
tanks

Vi lanserar inte bara en ny produkt, vi lanserar en ny kategori. Säg hej och välkommen till våra nya tanks – ja, i plural. Flowlife fortsätter att vara framåtsträvande när det kommer till att utveckla den innovativa träningsmarknaden. Våren 2021 presenterade vi Flowtank och hösten 2021 välkomnar vi Flowbell samt Flowtank Dumbbell. Nedan introducerar vi dem lite närmare för dig!

Flowbell

FLOWBELL
Den runda tank-upplagan går att använda inom en rad olika områden men är främst framtagen för att fokusera på bålmuskulaturen. Med ett handtag på var sida om figuren blir övningar som mountain climbers mot boll, Russian twists och situps med vikt över huvudet lätta (“lätta”) att utföra.

Flowbell finns tillgänglig i två olika storlekar, en som kan väga upp till 15 kilo och en som kan väga upp till 33 kilo.

Flowtank Dumbbell

FLOWTANK DUMBBELL
Denna tank är ett utmärkt redskap för övningar som involverar endast en arm i taget, såsom enarmspressar, enarmsroddar, enarmssvingar och så vidare. Flowtank Dumbell utmanar många leder och småmuskler och fungerar mycket bra för stabilitetsträning.

Flowtank Dumbbell kan väga upp till 11 kilo.

Det är tanken som räknas

Det bästa av allt är att du kan kombinera de olika varianterna av tanks med varandra. Exempelvis kan en Flowtank kompletteras av en Flowbell, som har en motsatt geometrisk form, för att få ut ännu mer av ett pass. Eller varför inte ha två Flow Dumbbells att träna med samtidigt? Möjligheterna är oändliga.

Vi har tidigare komponerat ihop träningspass att genomföra med Flowtank (på Instagram har vi sammanställt en guide med Flowtank-pass) och du kan ta del av dem genom att klicka på de listade länkarna:
Flowtank x Rock your body
Benpass x Flowtank
Flowtank x Head/Shoulders/Knees/Toes
Utomhusträning x Flowtank