ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Pro

En massagepistol för att Prestera

Flowtank

Årets hetaste träningsprodukt

Flowgun pocket

En massagepistol för att Leva

Alla produkter

INNOVATIVA TRÄNINGS- OCH ÅTERHÄMTNINGSPRODUKTER DESIGNADE I SKANDINAVIEN

Vilken massagepistol ska man välja?

Återhämtning Köp våra produkter nu

Valet av massagepistol är inte alltid enkelt och valet kan baseras på olika faktorer. Några av det vanligaste är faktorerna är bland annat ifall man använt en massagepistol innan, ifall man har en mycket aktiv vardag och i vilket syfte massagepistolen ska användas. I det här inlägget ska vi gå igenom de olika skillnaderna mellan våra olika massagepistoler!

Läs även: ”Massagepistol – varför?” 

Massagepistol för olika personer och situationer

Flowgun

Pris: 3990 kr

Flowgun erbjuder en kraftfull premiumbehandling som dessutom är flexibel tack vare dess 6 olika massagehuvuden. Den här massagepistolen är perfekt för den som vill använda den i ett professionellt syfte, t.ex. elitsatsande idrottare, naprapat eller fysioterapeut.

Mått för Flowgun:

Flowgun massagepistol

Flowgun Go!

Pris: 2490 kr

Marknadens mest prisvärda massagepistol, som erbjuder allt man behöver för personligt hemmabruk. Den är dessutom designad för att den enkelt ska kunnas tas med överallt. Flowgun Go har lång batteritid, bra med styrka och passar den som vill börja använda en massagepistol. Precis som föregångaren Flowgun ingår en smidig väska och 6 stycken massagehuvuden.

Mått för Flowgun Go:

Flowgun go massagepistol

Flowgun pocket

Pris: 2290 kr

Nya generationens massagepistol som är liten och smidigt men erbjuder en enorm styrka. Denna massagepistol är perfekt för att tas med till jobbet, gymmet eller resan – Den går helt enkelt att ta med överallt! Flowgun pocket är perfekt för den som inte vill kompromissa på varken storleken eller styrkan.

Mått för Flowgun pocket:

Flowgun pocket massagepistol

Vilken ska man välja?

Så nu till 100 000 000 miljoners frågan, vilken ska man välja?

Utöver priset, ligger den tydligaste skillnaden med respektive massagepistol i deras högsta vibrationsläge, där Flowgun som når ca 240 Watt, Flowgun Go ca 180 Watt och Flowgun pocket 100 Watt . Med det sagt får du alltså den kraftigaste massagen med Flowgun, men Flowgun Pocket och Flowgun Go är även dem tillräckligt kraftiga för att möta dem flestas behov.

Med Flowgun är möjligheterna att anpassa behandlingen något fler, då frekvensen på de 5 olika hastighetsnivåerna sträcker sig mellan 1400-3200 rpm på 5 olika hastighetsnivåer, medan Flowgun Go har en vidd på 1700-2800 rpm, och Flowgun Pocket en vidd på 2000-3200 rpm.

https://flowlifesweden.com/produkt/flowgun/


Vi brukar säga att Flowgun är främst riktad till elitatleter, dem som jobbar inom fysiobranschen eller dem som är i behov av extra hård massage och är ute efter den absoluta premiumprodukten, medan Flowgun Go räcker gott och väl för gemene man som vill förbättra sin återhämtning och sin prestationsförmåga, till ett väldigt bra pris. Flowgun Pocket är perfekt för den som vill kombinera styrka och smidighet i form av en liten, portabel och kvalitativ massagepistol.

 För mer inspiration, se vår jämförelsevideo nedan!