ÖVER 100 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Pro

En massagepistol för att Prestera

Flowgun Go!

En massagepistol för att Fungera

Flowgun pocket

En massagepistol för att Leva

Alla produkter

Vi har tyvärr lite tekniskt strul – Om det krånglar rekommenderar vi att komma tillbaka senare!

Massagepistolen är verktyget som på kort tid blivit en stor favorit för många och ett ”must have” i de flestas hem, speciellt för padel-entusiaster. Men vad är massagepistolen bra för? 

En massagepistol kan du själv och utan krångel använda hemma. Det fungerar för att stimulera bindväven, öka blodcirkulationen och frigöra triggerpunkter. Massagepistolen är bra att använda om du tränar mycket, eftersom den både förebygger stela muskler och leder men också hjälper till att mjuka upp din kropp. Den är enkel att förstå och du kan både trycka hårt och komma åt ställen som andra massageprodukter inte riktigt når.

paddel med massagepistol

Massagepistol och Padel

För den vana padelspelaren är det ingen nyhet att sporten innebär en hel del kraftfulla accelerationer och tvära inbromsningar, vilket ofta leder till skador – vanligtvis i fotlederna men även i handlederna. Ensidiga rörelsemönster, felstamp, kraftiga inbromsningar och sidledsförflyttningar är alla olika anledningar till varför kroppen tar skada under padelträningen. Med en massagepistol är det enkelt att värma upp kroppen och dess muskler inför träningen men även för att kicka igång den så viktiga återhämtningen efteråt. 

Massagepistoler för olika tycke och smak

För en person som ofta är på språng behövs något lätt och kompakt men som ändå får jobbet gjort. Flowgun pocket är premium-modellen från Flowlife som erbjuder en kraftfull behandling trots sin lilla storlek och lätta vikt. Med tre vibrationsnivåer och en styrka på upp till 3200 slag per minut är Flowgun pocket den mest kraftfulla mini-massagepistolen på marknaden.

För den som vill ha det bästa av det bästa rekommenderas den testvinnande Flowgun – den större, mer kraftfulla massagepistolen som lösgör spänningar, stimulerar fascia och underlättar återhämtning. Med fem vibrationsnivåer och en styrka på upp till 3200 slag per minut kommer massagepistolen att stimulera bindväv, öka blodcirkulationen och frigöra triggerpunkter.