ÖVER 50 000 Nöjda Kunder
Utmärkt

Flowgun Go!

Marknadens smidigaste massagepistol

Flowgun massagepistol

En massagepistol i världsklass

Flowpillow heat massagekudde

Sveriges populäraste massagekudde

Alla produkter

Beställ dina flowprodukter till 20% rabatt!

Bli av med spänningshuvudvärken – 4 tips

Massage Köp våra produkter nu

Spänningshuvudvärken är något som vi alla kan drabbas av. Det kan handla om att man jobbat för hårt, stressat för ofta eller att man blivit stillasittande för länge. Oavsett vad anledningen är, finns det hjälp att få! Vi på flowlife har de bästa tipsen för att du ska bli av med spänningshuvudvärken!

Vad är spänningshuvudvärk?

Spänningshuvudvärk är en typ av smärta i huvudet orsakat av spänningar i nacken. Dessa spänningar kan i sin tur komma från stress, repetitiva rörelser och spända muskler. För många människor kan rådet “stressa mindre” kännas skrattretande, så även om vi skulle vilja säga precis det har vi även en hel del andra, lite mer konstruktiva råd.

Det finns även något som kallas för kronisk spänningshuvudvärk – vilket innebär att man upplever värk mer än 15 dagar i månaden, under en halvårs tid eller längre. Det kan även handla om att du upplever ömma punkter i hårbåtten, nacken eller käkmusklerna. Du kan dessutom känna trötthet, ha yrsel, öronsus och ha problem med minne och koncentration. 

Hur lindrar du spänningshuvudvärken?

Naprapaten Filip Allerkrans har skrivit en artikel om ämnet, där han delar sin syn på spänningshuvudvärk och vilka övningar som kan lindra. Ta del av det inlägget här!

Återhämta dig med våra produkter